Ödüller sahibini buldu! Taha Akgül...

26.09.2017 - 17:49 | Son Güncellenme: 26.09.2017 - 17:49

Başarılı ve vizyoner iş insanı kimliğinin yanı sıra, gerek sporcu ve yönetici, gerekse de destekçi olarak spora büyük katkılarda bulunmuş Mustafa V. Koç’un sporun pek çok alanına sağladığı katkılar, spor tutkusu, sportmenlik anlayışı ve bu alandaki vizyonu Koç Holding ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi işbirliğiyle “Mustafa V. Koç Spor Ödülü”nde bir araya geldi.

“Olimpik Değerlere Katkı” temasıyla hayata geçen Mustafa V. Koç Spor Ödülü’nün ilkine, 98 aday arasından Seçici Kurul ve Jüri değerlendirmesi sonucunda finale kalan iki aday layık görüldü.

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Mustafa V. Koç Spor Ödülü Jüri Başkanı Caroline N. Koç kazananları şu sözlerle açıkladı:

“Ödülümüzün ilk yılında, çok değerli isimlerin aday gösterildiği bir listeden tek ismi seçmekte zorlandığımızı itiraf etmek isterim. Nitekim yönetmeliğimizin bu konuda bize sağladığı esneklikten de yararlanarak, bu yıl özelinde bir istisna yaptık ve iki değerli sporcumuza ödülü verdik. Gerek kişiliklerinde tüm olimpik değerleri temsil etmeleri, gerekse sonsuz azim, disiplin ve özverili çalışmalarla yakaladıkları dünya çapındaki sportif başarıları nedeniyle seçmiş olduğumuz 2 isim; Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu Milli Sporcumuz Taha Akgül ve Paralimpik Oyunları ve Dünya Şampiyonu Milli Sporcumuz Gizem Girişmen! Her iki sporcumuzu da gönülden kutluyor ve gelecekteki tüm sportif ve sosyal faaliyetlerinde başarılar diliyorum.”

Senin için hazırladığımız haberler