Ödüllü NBA yıldızı menajerler aracılığı ile Avrupa'ya önerildi!

21.08.2024 - 18:27 | Son Güncellenme: 21.08.2024 - 19:30

Daha önce NBA'de hafızalara kazınan ve eski "Yılın En İyi Altıncı Adamı" ödülü sahibi, menajerler vasıtasıyla Avrupa ekiplerine öneriliyor.

Ödüllü NBA yıldızı menajerler aracılığı ile Avrupa'ya önerildi!

Burak ALACA-AJANSSPOR

NBA'de yakın geçmişin tarzı ve performansı ile en çok akıllara kazınan yıldızlarından olan Montrezl Harrell'ın yolu Avrupa'ya düşebilir.

Yıldız oyuncu tarafından takımlara Avrupa ekiplerine önerildi

NBA'de son olarak 2022-2023 sezonun Philadelphia 76Ers forması giyen 30 yaşındaki oyuncu menajerler vasıtasıyla Avrupa takımlarına önerildi.

EuroCup ekibi NBA yıldızını radarına aldı

BKT EuroCup'ta bu yaz yaptığı transferle dikkat çeken İsrail ekibi Hapoel Tel Aviv, 1 yıldır parkeden uzakta kalan Montrezl Harrell'ın transferi ile ilgileniyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den ayrıldı devleri reddetti! İşte yeni takımda kazancı...
Habere Git

Yıldız isim bir sakatlık atlattı!

2.01'lik Harrell, 2022-2023 sezonunda Sixers forması giyerken ACL (Ön Çapraz Bağ) ve Menisküs sakatlığı yaşadı. Yıldız oyuncu o günden bu yana 1 yılı aşkın süredir parkelere çıkamadı.

NBA'de ödül aldı

2020 yılında NBA'de "Yılın En İyi Altıncı Adamı" ödülünün sahibi; 18.6 sayı, 7.1 ribaunt, 1.7 asist ortalamaları ile o dönem Los Angeles Clippers forması giyen Montrezl Harrell seçilmişti.

Eski Fenerbahçeli ve NBA yıldızını transfer ettiler

Hapoel Tel Aviv yaz aylarında daha önce; Fenerbahçe Beko'dan ayrılan pivot Jonathan Motley ve NBA'den ayrılan oyun kurucu Patrick Beverley ile sözleşme imzaladı.

İlgini Çekebilir
"Avrupa'nın en iyisi" Ergin Ataman'dan kopuyor! Ayrılık sinyali...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler