Off-Road heyecanı yaşadılar..

07.12.2015 - 12:05 | Son Güncellenme: 07.12.2015 - 12:05

Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyeleri off-road heyecanı yaşadı.

Sapanca Off-Road Derneği (SOFFDER) tarafından Soğucak Yaylası'nda düzenlenen etkinlik öncesi engelliler, dernekte bir araya geldi.

Özel tasarımlı arazi araçlarıyla şehir merkezine 24 kilometre uzaklıktaki bin 200 rakımlı Soğucak Yaylası'na çıkan engelliler, aileleri ve dernek üyeleri eşliğinde bindikleri arazi araçlarında, adrenaline ortak oldu.

Etkinlikte, katılımcılara SOFFDER tarafından off-road yeleği ve bere hediye edildi.

Arazi araçları hakkında katılımcılara bilgiler veren SOFFDER Kulüp Başkan Yardımcısı Fahri Arkan, birçok katılımcının Soğucak Yaylası'na ilk kez çıktığını ve ilk kez arazi aracına bindiğini anlattı.

Tüm engelliler adına SOFFDER'e teşekkür eden Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemil Ertuğ ise bu tür etkinliklerin yaz aylarında da gerçekleşmesi temennisinde bulundu.

Engelliler olarak toplumda daha çok yer bulmak istediklerini belirten Ertuğ, "Bu tür etkinlikler bizleri çok mutlu ediyor. Hayata daha çok bağlanıyoruz. Bu tür etkinliklerin yaz aylarında da gerçekleşmesini temenni ediyoruz. Tüm engelli arkadaşlarımız adına SOFFDER'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler