Off-road tutkunları karlı yolda mücadele verdi
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Off-road tutkunları karlı yolda mücadele verdi

Son 5 Haber

Arsenal-PSG maçında 10 sene sonra bir ilk yaşandı

PSG - Arsenal finalinde silahlı polisler görev yaptı

PSG - Arsenal maçında olaylar çığrından çıktı! Onlarca taraftar gözaltına alınıyor

(ÖZET) Paris Saint-Germain: 1 - Arsenal: 1 Maç Sonucu Uzatmalara gitti

Mert Hakan Yandaş ve Kerim Rahmi Koç dev konseri beraber izledi
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Off-road tutkunları karlı yolda mücadele verdi
Düzce Safari Off-Road (DÜSOF) Kulübü üyeleri, kar engelini aşmak için yoğun bir çaba sarf etti. Üyeler, kar yağışının ardından 20 araçla Gölyaka ilçesindeki bin 830 rakımlı Kardüz Yaylası'na çıktı.
Off-roadın bir tutku olduğunu ifade eden DÜSOF Kulübü'nün yöneticisi Mehmet Albayrak, bu gezileri bir araya gelmek, coğrafyayı tam manasıyla tanımak ve olası afetlere karşı tatbikat amaçlı düzenlediklerini söyledi.
Gezilere katılımın yoğun olduğuna dikkati çeken Albayrak, şunları kaydetti:
Albayrak: “Bu geziler bizim için eğitim amaçlı”
“Kar yağdı ve biz de bunun keyfini çıkarmak istedik. Düzce'nin en yüksek tepesindeyiz. Kar seviyesi 80 santimetre ama ilk noktadayız. Yukarıda 1 metrenin üzerinde kar var. Zorlu bir parkur oldu. Bu geziler bizim için eğitim amaçlı oluyor. Mahsur kalma durumlarında bizler de AFAD ekiplerimize yardımcı oluyoruz."