Ofspor'da Burak Sarı ve Miraç Türkyılmaz, Galatasaray maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
09.11.2022 - 00:05 | Son Güncellenme: 09.11.2022 - 00:09

Türkiye Kupası 4. Turu'nda Galatasaray'a 2-1 mağlup olarak elenen Ofspor'da Burak Sarı ve Miraç Türkyılmaz, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.İşte detaylar

Ofspor'da Burak Sarı ve Miraç Türkyılmaz, Galatasaray maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Kupası 4. Turu'nda Galatasaray ile Ofspor karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmayı Galatasaray 2-1'lik skorla kazandı.

Karşılaşma sonrası Ofspor'da Burak Sarı ve Miraç Türkyılmaz açıklamalarda bulundu.

Burak Sarı: "Öne geçtik ama skoru koruyamadık"

Ofspor'un 32 yaşındaki tecrübeli kalecisi Burak Sarı "Maça aslında iyi başladık, haddimizi bilerek oynamak istiyorduk zaten. Karşı takım Galatasaray. Öne geçtik ama skoru koruyamadık. Bu maçı iyi atlattığımızı düşünüyoruz. Lige dönüp o kötü yerden çıkıp üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz" dedi.

Miraç Türkyılmaz: "Trabzon'dan gelen kişilere mahcup olmadık"

Karşılaşmada takımının tek golünü atan Miraç Türkyılmaz ise "Biz aslında amaça iyi başladık ancak skoru koruyamadık. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Trabzon'dan gelen kişilere mahcup olmadık. Umarım bunu lige de yansıtırız. Bizim için iyi mücadeleydi ama olmadı. Galatasaray'ı da tebrik ediyorum." dedi.

"Çok iyi vurdum"

Attığı gol hakkında da konuşan Türkyılmaz "O an zaten golün topun gidişini gördükten sonra şaşırdım. Çok iyi vurdum. Gol olduktan sonra kulübeye koştum. Unutulmaz bir andı. Benim için de güzel bir an oldu." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler