Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile Eşleşen Ofspor'un Eski Hocası Resul Delireisoğlu Açıklama Yaptı

Akın Ungan
08.11.2022 - 17:46 | Son Güncellenme: 08.11.2022 - 20:25

Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Ofspor'un eski teknik direktörü Resul Delireisoğlu maç öncesi açıklama yaptı. İşte detaylar...

Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile Eşleşen Ofspor'un Eski Hocası Resul Delireisoğlu Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda Süper Lig devi Galatasaray ile TFF 3. Lig ekiplerinden Ofspor karşı karşıya gelecek. Ofspor'un eski teknik direktörü Resul Delireisoğlu, mücadele öncesi basın mensuplarına açıklama yaptı.

"Zekamızla yeneceğiz"

Resul Delireisoğlu, "Galatasaray'ın amblemi Aslan, bizim ise Ahtapot. Aslan güçlü, ahtapot ise zeki bir hayvan. Aslan'ı zekamızla yeneceğiz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray - Ofspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray ile Ofspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası maçı 8 Kasım 2022 Salı günü, saat 21.00'de başlayacak. Karşılaşma NEF Stadı'nda oynanacak.

Galatasaray - Ofspor maçı hangi kanalda?

Galatasaray - Ofspor maçı A Spor kanalından canlı yayınlanacak. Mücadeleyi AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ'nden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Tugay Kerimoğlu'nun abisi göreve geldi

Resul Delireisoğlu ile Ofspor'un yolları 24 Ekim'de ayrıldı. Ofspor, teknik direktörlük görevine Tolgay Kerimoğlu'nu getirdi. Tolgay Kerimoğlu'nun, Galatasaray'ın eski futbolcusu Tugay Kerimoğlu'nun abisi olduğu öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler