Ogenyi Onazi, Roma'da hırsız kovaladı

29.06.2020 - 14:52 | Son Güncellenme: 29.06.2020 - 14:52

TFF Süper Lig ekiplerinden Denizlispor forması giyen Ogenyi Onazi, Lazio'da forma giydiği dönemde yaşadığı ilginç bir anısını anlattı.

İsa Kethüda - AJANSSPOR

Brila FM'in Instagram canlı yayınında konuşan Nijeryalı oyuncu, "Roma Termini Tren İstasyonu yakınında kardeşimle akşam yemeği yiyordum ve yanımızda bazı turistler (erkek ve kadın) oturuyordu. Muhtemelen de sarhoştular.

Şüpheli bir adam gördüm ve davranışlarından ötürü bir şey çalmak istediğini hissettim. Kardeşime cüzdanları ve anahtarları arabaya götürmesini söyledim, çünkü hedef olup olmadımızı bilmiyordum.

Hırsız, turistin cüzdanını alıp kaçtı ve bunu kardeşime söyleyecek zamanım bile olmadı. Ben de olayı fark edince hemen hırsızın peşine düştüm. Yaklaşık olarak 300 metre koştum ve hırsız çantayı arabanın altına bıraktı kaçtı. Çantayı aldım ve oturduğumuz yere geri döndüm ve çantayı turistlere verdim.

Komik olan şey ise, çantayı restorana getirene kadar turist çantasının çalındığını hala anlamamışt. Restoran sahibine polisi aramasını söyledim ve çantayı sahibine verdim. Gözyaşları içinde bana teşekkür etti. Çantasında alışveriş biletler ve dört bin lirası vardı. Olayı çözdükten sonra karfdeşimle oradan ayrıldık" diyerek sözlerini tamamladı.

Öte yandan Denizlispor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek (1 yıl opsiyonu bulunuyor) olan Onazi; bu sezon forma giydiği 10 maçta 1 asist kaydetti. Ayrıca Nijeryalı oyuncuyu Sırbistan Ligi ekiplerinden Kızıl Yıldız takımı da kadrosuna katmak istiyor. 

Senin için hazırladığımız haberler