"Oğlum, Kean'e yardım edebilir"

12.05.2020 - 21:57 | Son Güncellenme: 12.05.2020 - 22:01

"Oğlum, Kean'e yardım edebilir"

Adı son zamanlarda İtalya Serie A ekiplerinden Roma ile anılan Moise Kean'e, Zaniolo'nun babasından destek geldi. Sezon başında Everton'a transfer olan, ancak beklenen performansı gösteremeyen ve saha dışında yaptıklarıyla 2 kez disiplin cezasına çarptırılan genç oyuncunun Everton'daki geleceği sorgulanmaya başladı. Roma'nın genç oyuncusu Justin Kluivert ile takas olması beklenen İtalyan forvet hakkında konuşan Igor Zaniolo, Corriere dello Sport'a açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Roma'ya gelirse oğlum ona yardım edebilir"

Genç oyuncu Zaniolo'nun babası olan eski futbolcu Igor Zaniolo: "Oğlum bana Kean'in iyi birisi olduğunu söyledi. Genç oldukları için bazen hata yapmaları normaldir. Ancak yapabilecekleri yanlış hatalar önlenebilir. Nicolo, geçmişte yaptığı hataların şu an farkında. Eğer Kean, doğru bir takıma giderse yaptığı hataların farkına varabilir. Roma'ya gelirse oğlum ona yardım edebilir

"Buradaki en iyi oyunculardan biri olabilir"

Geçtiğimiz gün karantina sürecinde evde parti yapan ve partiden yayılan görüntüler nedeniyle eleştiri oklarını üzerine çeken Kean'in durumu hakkında konuşan baba Zaniolo: "Oyuncuların, insanlara iyi bir örnek olması gerekir. Kean'in yaptığı şey örnek olma açısından kötü bir hareketti. Ancak Roma'ya gelecek olursa kulüp onu evinde gibi hissettirecektir ve kontrol altında tutacaktır. Buradaki en iyi oyunculardan biri olabilir" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler