Oğulcan Çağlayan, Adana Demirspor yenilgisi sonrası konuştu!

21.12.2021 - 21:45 | Son Güncellenme: 21.12.2021 - 22:19

Süper Lig'in 18. haftasında Adana Demirspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Galatasaray'da futbolcular maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Oğulcan Çağlayan, Adana Demirspor yenilgisi sonrası konuştu!

AJANSSPOR - HABER

Ligde 6 haftadır galibiyet yüzü görmeyen ve tam 14 puan kaybeden Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor'a da yenilerek galibiyet özlemini 7 haftaya çıkardı.

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Galatasaraylı futbolcular, şu ifadeleri kullandı:

 

Galatasaray formasıyla ilk kez Adana Demirspor maçında sağ bek pozisyonunda başlayan Oğulcan Çağlayan, maç sonu şöyle konuştu:

Çağlayan: "Nasıl Avrupa'daki başarıda seviniyorsak, ligdeki durumdan o kadar üzülüyoruz"

"Camiamızdan ve taraflarmızdan özür dileriz. İçinde bulunduğumuz durumdan mutlu değiliz. Bu durumu en kısa sürede düzeltmeliyiz. Bu takımı bu hale getiren biziz, bu takımı düzeltecek olan biziz. Hangi pozisyonda oynadığımın önemi yoktur. Taraftarımızın ne kadar sinirli olduğunu biliyoruz. Bunun farkındayız. İçlerini ferah tutsunlar. Nasıl Avrupa'daki başarıda seviniyorsak, ligdeki durumdan o kadar üzülüyoruz. Bu durumdan kurtulucağız. Başımızda çok değerli teknik adam var.  Cezası bitiyor. Onunla birlikte bu durumdan kurtulacağız."

Galatasaray'ın Mısırlı futbolcusu Mostafa Mohamed ise şu ifadeleri kullandı:

 

Mostafa Mohamed: "Galatasaray'ı tekrar aynı yere getireceğiz"

 

"Çok üzgünüm, üzgünlüğümü anlatamıyorum. Sadece bir maç kazanmak için oynamıyoruz. Şampiyon olmak için oynuyoruz ama bazen ters gidenler oluyor. Bazı fırsatları iyi değerlendiremedik. Bundan sonra iyi çalışıp fırsatları iyi değerlendireceğim. Biz Galatasaray'ız. Galatasaray'ı tekrar aynı yere getireceğiz. Bu durumu kabullenemiyoruz. Tekrar ayağa kalkıp eski halimize geleceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler