Oğulcan Çağlayan davasında son karar! İndirim çıktı ama...

11.02.2021 - 18:58 | Son Güncellenme: 11.02.2021 - 22:18

Tahkim Kurulu, Oğulcan Çağlayan'a verilen 6 maçlık cezayı 3 maça indirdiğini açıkladı. Galatasaraylı futbolcunun aldığı 1 milyon 200 bin Euro ve 500 bin TL ceza ise onandı. Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, "Hak yerini buldu. Oğulcan'ı yönlendirenler şimdi versinler parayı" açıklamasını yaptı. İşte detaylar...

Oğulcan Çağlayan davasında son karar! İndirim çıktı ama...

AJANSSPOR - HABER

Tahkim Kurulu, Oğulcan Çağlayan'a verilen 6 maçlık cezayı 3 maça indirdiğini açıkladı.

Ne olmuştu?

 

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK), Çaykur Rizespor ile sözleşmesini tek taraflı feshederek bu sezon başında Galatasaray'a imza atan Oğulcan Çağlayan'ın feshinin haksız olduğunu ve oyuncuya 6 maç men cezası verdiğini açıklamıştı. Futbolcu, ayrıca 1 milyon 200 bin Euro ile 500 bin lira tazminat cezası almıştı.

Karar açıklandı

Galatasaraylı futbolcu Oğulcan Çağlayan'ın eski takımı Çaykur Rizespor ile yaşadığı ihtilafla ilgili Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK) tarafından alınan karara itirazı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulundaki duruşmada görüşüldü. 

Duruşma sonrası kararını açıklayan kurul, Oğulcan Çağlayan'a verilen 6 maçlık cezayı 3 maça indirdiğini açıkladı.

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada "Davalı futbolcuya verilen 6 resmi müsabakadan men cezasının, 3 resmi müsabakadan men cezası şeklinde düzeltilmesine oy çokluğu ile karar verilmiştir" denildi.

Karar sonrası Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal'da Oğulcan Çağlayan konusunda Ajansspor'a açıklamada bulundu.

Ajansspor'a konuşan Başkan Kartal, "Oğulcan Çağlayan kararı konusunda söyleyecek bir şey yok. Hak yerini buldu. Oğulcan'ı yönlendirenler şimdi versinler parayı... Tekrar itiraz olsa da ben bir şeyin değişeceğini düşünmüyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler