Oğulcan Çağlayan'dan Galatasaray sözleri: Fatih Terim ayrılınca...

09.05.2018 - 20:07 | Son Güncellenme: 09.05.2018 - 20:07

Oğulcan Çağlayan'dan Galatasaray sözleri: Fatih Terim ayrılınca...

Çaykur Rizespor'un genç futbolcusu Oğulcan Çağlayan, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında konuştu.

Rizespor'la yaşadığı şampiyonluğu anlatan Oğulcan Çağlayan, kısa süreli Galatasaray dönemini de anlattı.

İşte detaylar...

Çaykur Rizespor takımında yaşadıkları şampiyonluğu anlatarak sözlerine başlayan Oğulcan Çağlayan, "Çaykur Rizespor'da önemli bir başarı elde ettik. Biz her zaman sahanın içerisine odaklandık, saha dışına yönelmedik. Mutluyuz. İbrahim hoca ve takım arkadaşlarımı kutluyorum. Süper Lig'de Rizespor'da başarılar elde etmek istiyorum. Sözleşmem iki yıl daha devam ediyor. Bana güvenen insanları mutlu edeceğim ve kariyerimin en iyi sezonunu geçireceğimin sözümü veriyorum. Kendimi çok iyi ve hazır hissediyorum" dedi.

Bir dönem Galatasaray'da görev alan Oğulcan o dönem yaşadıklarını ve Olympiakos'la olan transfer görüşmesine de açıklıklık getirdi. Oğulcan Çağlayan, sözlerine şöyle tamamladı:

Erciyesspor'da Başkan Ziya Eren, Olympiakos'la her konuda anlaşmıştı. O dönem aradaki menajer Serdar Dağlı komisyon için transferi engellemişti. Yoksa hafta içerisinde imzaya gidecektim. Her işte bir hayır vardır. Galatasaray’a 16 yaşında transfer olmuştum. O dönemi hatırlayan futbolseverler bilir. Fatih Terim - Ünal Aysal dönemiydi. Florya'da antremanlara bile başlamıstım. Hatta ufak çaplı bir Bursaspor-Galatasaray krizi bile çıkmıştı. O dönem imzalar atılmadan önce Fatih hoca görevden ayrılıp A Milli Takım ile anlaştı. Dönemin Altyapı Genel Koordinatörü Müfit Erkasap, 'Başka bir takım varsa git, biz yokken burada fazla şansın olmaz. Seni biz istiyorduk. Yönetim pek istemiyordu' demişti. Ben de beni çok isteyen Gaziantepspor'un yolunu tuttum.

Senin için hazırladığımız haberler