Oğulcan faturası büyüyor! Erciyes, Rize'den 1.2 milyon Euro istiyor...

30.06.2020 - 20:54 | Son Güncellenme: 30.06.2020 - 21:10

Çaykur Rizespor, geçtiğimiz günlerde sözleşmesini fesheden Oğulcan Çağlayan'ı Temmuz 2016'da Erciyesspor'dan transfer ederken Kayseri ekibine olan 1.2 milyon Euro'luk bonservis ücretini hala ödemedi. Oğulcan Çağlayan, Galatasaray'a transfer oldu mu? İşte detaylar...

Oğulcan faturası büyüyor! Erciyes, Rize'den 1.2 milyon Euro istiyor...

Salim MANAV - AJANSSPOR 

Çaykur Rizespor, Oğulcan Çağlayan'ın bonservisi ücretini hala Erciyesspor'a ödemedi!

Rizespor, Oğulcan'ın transferi için o dönem Erciyesspor'la 1.2 milyon Euro'ya anlaşmıştı.

Karadeniz ekibinin, 4 yıllık süreçte Kayseri temsilcisine ödeme yapmadığı ve Erciyespor'un kapanmasını beklediği ortaya çıktı.

Ziya Eren: "Ücret hala ödenmedi"

Dönemin Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, "2016'da Rizespor'la Oğulcan'ın transferi için 1.2 milyon Euro bonservis bedeline anlaştık. Geçen 4 yıllık sürede hala ücret ödenmedi. Süreç devam ediyor, ortada bir evrak olduğu için Rizespor ödeme yapmak zorunda" dedi.

Kartal: "Oğulcan'ın bonservisini mahkemeye ödedik"

Konuyla ilgili konuşan Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, "Oğulcan Çağlayan'ın bonservis bedelini mahkemeye ödedik. Fakat süreç devam ediyor ve o ücret hala ödenmemişse bilmiyorum." ifadelerini kullandı. 

Avrupa'da ülkemizi temsil etti!

Öte yandan 2006-2007 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynayarak ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden ve Atletico Madrid'e rakip olan Kayseri Erciyesspor'un 2018'de kapısına kilit vuruldu. Erciyesspor uzun yıllar Süper Lig'de mücadele etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler