Oğulcan ödemesi iade hakkı saklı tutularak yapıldı! İşte belgeleri...

02.09.2021 - 08:29 | Son Güncellenme: 02.09.2021 - 14:48

Galatasaray ile Rizespor arasında Oğulcan Çağlayan transferinde çıkan ihtilafta sarı-kırmızılılar, ödemeyi iade hakkı saklı şekilde yaptı. İşte detaylar...

Oğulcan ödemesi iade hakkı saklı tutularak yapıldı! İşte belgeleri...

Burhan Can TERZİ-AJANSSPOR

Federasyon, Galatasaray’a Avrupa Ligi’ne katılım hakkından gelecek 3.6 milyon Euro’nun 1.2 milyon Euro’sunu şimdiden kesmeyi kabul etmedi. '10’unda kesebiliriz' dedi. Galatasaray oyuncusunu mağdur etmemek adına gerekli ödemeyi yapınca Rize de zafer paylaşımı yaptı. Ancak; Galatasaray ödemeyi ihtirazı kayıtla yaptı. Yani yargıtay kararı bozarsa para geri ödenecek. Detaylar haberde...

Oğulcan geriliminde hareketli saatler

Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu ve Çaykur Rizespor arasındaki Oğulcan Çağlayan geriliminde çok hareketli saatler yaşandı.

İlgini Çekebilir
Oğulcan Çağlayan'a lisans çıktı! Galatasaray...
Habere Git

Galatasaray, TFF'den cevap bekledi

Avrupa Ligi için lisans tescil dönemi 2 Eylül’de Süper Lig’in için 8 Eylül’de sona eriyor. Bu sebeple Galatasaray yönetimi oyuncu Oğulcan Çağlayan’ın lisansını çıkarmak için TFF’den bir an önce cevap almak istedi.

Tarih verdiler: 10 Eylül

Avrupa Ligi katılım payından gelecek 3.6 milyon Euro’nun 1.2 milyon Euro’sunun kesilip Oğulcan’ın lisansının çıkarılması gerektiği bildirildi. Federasyon yetkilileri bunu 10 Eylül’de yapabileceklerini söyledi.

Yargıtay kararı bozarsa para geri ödenmiş olacak

Galatasaray itiraz etmesine rağmen, kararları değişmedi. Galatasaray oyuncusunu mağdur etmemek için gerekli ödemeyi yapınca Rize de zafer paylaşımı yaptı. Ancak; Galatasaray ödemeyi ihtirazı kayıtla yaptı. Yani yargıtay kararı bozarsa para geri ödenmiş olacak.

Senin için hazırladığımız haberler