Oğuz Aydın için transfer açıklaması! Başkan Hasan Çavuşoğlu konuştu...

Özgür Koç
12.06.2024 - 12:40 | Son Güncellenme: 12.06.2024 - 12:45

Ligde geride kalan sezonda Alanyaspor formasıyla gösteridği performansla transferi gözdesi olan Oğuz Aydın için kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu'ndan açıklama geldi. İşte detaylar...

Oğuz Aydın için transfer açıklaması! Başkan Hasan Çavuşoğlu konuştu...

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonuna performansıyla damga vuran Alanyasporlu Oğuz Aydın transferin de gözde isimlerinden biri oldu. 

Corendon Alanyaspor formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 38 karşılaşmada görev yapan ve 13 gol 8 asistle oynayan Oğuz Aydın, Süper Lig devleri başta olmak üzere Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti.

Hasan Çavuşoğlu teklifleri açıkladı

Süper Lig ekibi Alanyaspor'un başkanı Hasan Çavuşoğlu, Oğuz Aydın'a gelen teklifleri açıkladı. Skorer'e konuşan Çavuşoğlu'nun açıklamaları şöyle:

Hasan çavuşoğlu teklifleri açıkladı

Süper Lig ekibi Alanyaspor'un başkanı Hasan Çavuşoğlu, Oğuz Aydın'a gelen teklifleri açıkladı. Skorer'e konuşan Çavuşoğlu, Beşiktaş ve Galatasaray'ın Oğuz Aydın'la ilgilendiğini söyledi.

"Galatasaray ve Beşiktaş'ın şahsıma bir teklifleri oldu fakat..."

"Oğuz'a yurt içi ve yurt dışından teklifler var. Henüz kimseyle anlaşma sağlamadık. Bir görüşme olmadı. Türkiye'den Galatasaray ve Beşiktaş'ın şahsıma bir teklifleri oldu fakat kulübe ulaşan resmi bir teklif yok."

Oğuz Aydın için talep edecekleri bonservis hakkında da konuşan Hasan Çavuşoğlu, "Bu benim kulübümle görüşeceğim bir konu." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler