Oğuz Aydın'dan transfer açıklaması: ''Hayalim...''

Ali Bozkurt
22.05.2024 - 15:35 | Son Güncellenme: 22.05.2024 - 23:12

Transfer haberlerinde adı Süper Lig devleri ve Avrupa ekipleriyle anılan Alanyasporlu Oğuz Aydın, transfer durumu ve hayalleri hakkında konuştu. Detaylar...

Oğuz Aydın'dan transfer açıklaması: ''Hayalim...''

AJANSSPOR HABER

Alanyaspor'da bu sezon gösterdiği performans sonrası A Milli Takım'a davet alan Oğuz Aydın, transferin gözdesi oldu. Süper Lig devleriyle adı anılan genç oyuncu Hollanda basınına hayalinin Avrupa olduğunu açıkladı. Detaylar...

''Süper Lig'de oynamak istiyordum. Sonunda da başardım''

Türkiye'ye transfer olma süreci hakkında konuşan Oğuz Aydın, "AZ'de oynarken Bucaspor'a yeni gelen bir başkan beni istedi. İşte o zaman Türkiye'ye gitmeye karar verdim. Sonuçta bir değişikliğe hazırdım. Ayrıca Süper Lig'de oynamak istiyordum. Sonunda da başardım." dedi.

''Gerçekten zorlanıyordum''

Türkiye'de ilk gelişinde zorlandığını ifade eden Aydın, ''İlk yılımda burada çok zor zamanlar geçirdim. Evimden ve ailemden uzaktaydım, bu da beni vatan hasreti çekmeye itti. Ailem Türk ama ben Hollandalı olarak yetiştirildim. Sonuç olarak Türkçe konuşabiliyordum ama kötü konuşuyordum: Gerçekten zorlanıyordum. Ama birkaç yıl sonra bu durum düzeldi." dedi.

Transfer iddiası

Hollanda basınında yer alan iddialara göre, Oğuz Aydın'a altyapısında çıktığı AZ Alkmaar ilgi gösteriyor. Genç oyuncu bu iddialarla ilgili olarak; "Bu elbette çok iyi bir his veriyor. Ancak şunu da düşünüyorum: Sezon henüz bitmedi, bu yüzden ben de futbol oynamaya odaklandım. Gerisini menajerime bırakıyorum. Elbette hırslarım var: hayalim sonunda Avrupa'da çok iyi bir kulübe gitmek. Açıkçası bunun nasıl sonuçlanacağını merak ediyorum. Bu beni kesinlikle heyecanlandırıyor."

''Başımdan kaynar sular dökülmüş gibiydi''

Milli takıma aldığı davet hakkında konuşan Aydın, "Uluslararası dönem çoktan başlamıştı, ben de Hollanda'ya uçtum. Orada evdeydim, ailemle birlikteydim. Yatağımdayken aniden telefonum çaldı. Sonra bana Milli Takım'a çağrıldığımı ve Türkiye'ye giden ilk uçağa yetişmem gerektiğini söylediler. Hemen aşağıya annemin yanına koştum. Başımdan kaynar sular dökülmüş gibiydi: çok özel bir duyguydu. Oraya varana kadar bunun farkında değildim." dedi.

''Hollanda'da oynamak isterim''

Hollanda Ligi'nde gelecek teklif olursa değerlendireceğini açıklayan Aydın, "Üst düzey bir Hollanda kulübü kapımı çalsa ne düşünürdüm? Kesinlikle buna açık olurdum. Tabii ki benim için en iyisinin ne olduğunu ve kendimi nerede geliştirebileceğimi görmeliyim. Nihayetinde buna menajerim ve ailemle birlikte karar vermeliyim. Her halükarda bu kesinlikle bir seçenek olabilir." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler