Oğuz Çetin: "Comolli'yi ofis adamı yaparlar"

29.10.2018 - 10:42 | Son Güncellenme: 29.10.2018 - 13:46

Oğuz Çetin: "Comolli'yi ofis adamı yaparlar"

Fenerbahçe’nin unutulmaz oyuncularından ve eski teknik direktörlerinden Oğuz Çetin, Phillip Cocu ile yolların ayrılmasını değerlendirdi. Çetin, Sportif Direktör Damien Comolli ile ilgili de flaş sözler söyledi. İşte Oğuz Çetin’in o sözleri;

"Ali Koç tüm iyi niyetiyle bu işe girişti"

Sayın Ali Koç, bu işe tüm iyi niyetiyle ve büyük Fenerbahçelilik duygularıyla girdi. Bir yandan idari, finansal konuları yönetirken, diğer yandan teknik yönün organizasyonuna girişti.

"Comolli gibi Avrupa'da onlarca insan var"

Bence burada en büyük hata Ali Koç'un yol arkadaşlarıydı. Comolli ve Cocu'ya gelmeden önce Comolli'ye giden yolu kim açtı? Ali Koç nereden bilsin? Comolli gibi Avrupa'da onlarca insan var.

Cocu yorumu...

Bu konu, Cocu konusu değil. Cocu hatalıdır, en başından beri ama onu hataya iten baskılar vardır camia içerisinde. 11'ler belirlenirken, oynaması gereken ve oynamaması gereken oyuncular konusunda. Onun üzerinde de baskı oluşturulduğunu düşünüyorum.

"Noktayı koymalı"

Comolli'nin Fenerbahçe'yi bu noktaya getirdiğinin noktasını koymazsa Ali Koç, Cocu'yla yaşananların farklı boyutu yeni dönemde yine yaşanacak.

"Comolli'yi ofis adamı yaparlar"

Yerli bir teknik adam gelirse Comolli'yi ofis adamı yaparlar; ofisten dışarı çıkamaz o. Yerli teknik adam ipleri hemen eline alır. (Fotospor)

Senin için hazırladığımız haberler