Oğuz Çetin: "Fenerbahçe gelecek sezon için bu stoper ikilisinden birini göndermesi lazım"

10.05.2018 - 22:49 | Son Güncellenme: 10.05.2018 - 22:49

Oğuz Çetin: "Fenerbahçe gelecek sezon için bu stoper ikilisinden birini göndermesi lazım"

Spor yorumcuları Ali Ece, Oğuz Çetin ve Tugay Kerimoğlu, Tivibu Spor ekranlarında Akhisarspor'un şampiyonluğunu değerlendirdi. İşte Ajansspor'un bu üç yorumcunun sözlerinden derledikleri:

Tugay Kerimoğlu: "1-1 iken gole gitmek istiyorsan santrfor çıkarıp orta saha alınmaz"

Ali Ece: "Fernandao tek kalması esas hata orada. Büyük tehdit mi? evet tehdit. "

Oğuz Çetin: "2-1 yakaladıktan sonra Soldado çıkarırsın. Maç 1-1 iken çıkartması doğru değildi"

Tugay Kerimoğlu: "Akhisar'ın gelecek gücü kalmadı. Akhisar deposunu ilk yarıda boşalttı. 1-1 iken gole gitmek istiyorsan santrfor çıkarıp orta saha alınmaz."

Oğuz Çetin: "Bu maç final maçı 120 dakikalık bir maç"

Oğuz Çetin: "Aykut hoca bu sezonun kontrolünü yapamadı. Bu maç final maçı 120 dakikalık bir maç. Fenerbahçeyim ve hiç acelem yok. Hırsları kontrollü değil. Fenerbahçe bu takımın iki kere yendiğini hazmetmiş olsan uzatmaya götürse her maçı kazanır. Önemli olan duygulara hakim olabilrmek"

Oğuz Çetin: "Fenerbahçe için kupa önemliydi size biraz nefes aldırabilirdi"

Ali Ece: "Muğdat sahte 9 pozisyonunu mükemmel oynadı. Kendisi de Diyarbakırlı zaten. Gerçekten yetenekli bir oyuncu."

Oğuz Çetin: "Fenerbahçe için bu kupa çok önemli idi takım için ve Aykut Kocaman için. Sezon sonu ne olursa olsun bir Türkiye Kupası kazanıldı diye nefes aldırabilirdi."

Ali Ece: "Fenerbahçe basketbolda dünya markası, futbolda üst üste 4 sezon kupasız geçtiğini hatırlamıyorum"

Ali Ece: "Fenerbahçe basketbolda dünya markası, futbolda üst üste 4 sezon kupasız geçtiğini hatırlamıyorum. Aykut Kocaman'ın en büyük başarısı Avrupa Ligi yarı finalidir. Konyaspor'a kupayı kazandırmak çok büyük başarıdır kesin ama Fenerbahçe için bir tık üste çıkması lazım."

Ali Ece: "Aykut hoca bir maçtan sonra 'Böyle oynarsak Avrupa Ligi'nde de şampiyonluk olabilir' dedi. Ben kabul etmiyorum. Basketbolda öyle ne gerektiriyorsa öyle oynuyorlar ama futbol takımı farklı farklı tarzları olması lazım"

Oğuz Çetin: "Akhisar çalışabilecek en iyi takımlardan biri.

Tugay Kerimoğlu: "Yönetime biraz paye vermek lazım. Okan Buruk üzerinde kaybettiği zamanda hiçbir zaman güven kaybettiklerini söylemediler. Bir teknik direktör yöneticiye karşı haklı çıktı. Manisa'da o kötü zeminden buraya geliyorsunuz. Okan hoca için esas süreç şimdi başlıyor"

Oğuz Çetin: "Akhisar çalışabilecek en iyi takımlardan biri. Fenerbahçe karşısında final oynuyorsun küme düşme hattı sorunun var. Çok büyük başarı. Sadece Başakşehir yönetim tarzı ve hocasının durumu aynısı Okan hoca için var. Çalışma ortamı en iyi olan kulüplerden biri"

Oğuz Çetin: "Bugün Fenerbahçe farklı olmak isterken finali kaybetti"

Oğuz Çetin: "Bugün Fenerbahçe farklı olmak isterken finali kaybetti. Büyük takımların teknik direktörleri baskı altında fakat Akhisarspor’un hocasının baskı altında kalması mümkün değil. İşler iyi gittiğinde çalışılacak en rahat kulüp. Başkan iyi işler ve organizasyonlar yapıyor."

Oğuz Çetin: "Düşme baskısının altında bile bu büyük başarıyı ortaya koydular ve kupayı aldılar, Okan Hoca’yı tebrik etmek lazım."

Tugay Kerimoğlu: "Her maçta 4-2-3-1 gibi bir sistemle oynamak doğru mu?"

Tugay Kerimoğlu: "Her maçta 4-2-3-1 gibi bir sistemle oynamak doğru mu?"

Ali Ece: "Aykut Kocaman'ın üzerine neden bu kadar üzerinde baskı var? Benim için kabus filmi gibi hakemlerle yaptığı açıklamalar. İstanbulspor takımında o düşük bütçe ile neler yapıyordu? "

Tugay Kerimoğlu: "Bu kadar sorumlulukları tek başına taşıyan bir Aykut Kocaman'ın başarılı olması beklenemez"

Oğuz Çetin: "Hoca her zaman herşeye hakim olamaz. Bazen oyuncuların çözmesi lazım. Fenerbahçe kontrollü oynaması lazım. Bu maç uzatmaya gider yada penaltılara gider. Kalede Volkan Demirel var"

Tugay Kerimoğlu: "Sezon başından beri herkes fikirlerini paylaştı. İsimleri, oyuncu gruplarını değerlendirdik. Bazı yerlerde doğru yaptı ama bazı yerlerde yanlış yaptı. Bu kadar sorumlulukları tek başına taşıyan bir Aykut Kocaman'ın başarılı olması beklenemez"

Ali Ece: "Fenerbahçe'de oynuyorsun efendim, ıslıklanacaksın"

Ali Ece: "Fenerbahçe'de oynuyorsun efendim, ıslıklanacaksın. Türkiye'nin en popüler takımlarından birinde oynuyorsun, her şeyin bir bedeli var arkadaş. Bunlar kendilerini ne zannediyor?"

Tugay Kerimoğlu: "Benim gördüğüm Aykut Kocaman biraz özgüvenini kaybetmiş gibi gözüküyor"

Oğuz Çetin: "Aykut Hoca kendi duruşunun dışında bir şekilde maça çıktı ve Akhisarspor’un gol şansının az olduğunu düşündü. Kendi oyununun dışına çıkar ve böyle telaşlı oynarsan kaybedersin."

Oğuz Çetin: "Müthiş bir taktik disiplin ile oynadı Akhisar"

Ali Ece: "Okan Hoca'ya soruyorum. 270 dakikada Fenerbahçe gibi büyük bütçeli bir takımı üç kez yenebilmenin sırrı nedir?"

Oğuz Çetin: "Müthiş bir taktik disiplin ile oynadı Akhisar. Son final maçında santrforsuz oynadı. Fenerbahçe oyunu sürdüremedi. Kalitesi dahilinde yapacağını yaptı Akhisar"

 

Oğuz Çetin: "Fenerbahçe gelecek sezon için bu stoper ikilisinden birini göndermesi lazım"

Oğuz Çetin: "Fenerbahçe gelecek sezon için bu stoper ikilisinden birini göndermesi lazım. Muhtemelen Roman olabilir.  Ben olsam Mehmet Ekici'yi merkez orta sahaya alıp kaptan yaparım"

Senin için hazırladığımız haberler