Oğuz Çetin: "Yapılanmayı yıllardır duyuyoruz"

23.03.2018 - 22:51 | Son Güncellenme: 23.03.2018 - 22:51

Oğuz Çetin: "Yapılanmayı yıllardır duyuyoruz"

Ali Ece, Nihat Kahveci ve Oğuz Çetin, Türkiye - İrlanda Cumhuriyeti maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Açıklamalardan Ajansspor.com'un derledikleri şu şekilde:

"Antalya'da tribünler maçın en iyisiydi"

"Kazanmak önemli. Yine tribünleri dolduran Antalya taraftarı ve çevre illerden de gelebilir. Çok iyiydi. Bizim zamanımızda İstanbul'da oynanan maçlarda tepki oluyordu. Takımcılık oluyordu. O yüzden Antalya'da taraftar çok iyi destekledi. O yüzden maçın en iyisi bir numaralı taraftardı. Hep destekledi. Çok iyi oynamasalarda. Mehmet Topal'ın güzel golü ile de başlayalım. Kazanmak. Özgüven açısından önemli. Bu da bir başlangıç oldu."

Lucescu'nun ana düşüncesi galibiyetti"

"Birinci sıraya galibiyet çok önemliydi. Onu vurguladık. Zaten Lucescu'nun da ana düşüncesi buydu. Bunu tutmak istedi. İkincisi rakibe çok ciddi bir pozisyon verdik. Biz de savunma anlamında vasat bir maç oynamadık. Her ne kadar İrlanda takımı savunma ağırlıklı görünsede hücuma çıktığında etkili olan bir takım. O yönde de kutlamak lazım oyuncuları. Oyunun geneli baktığımızda 1.2 bölgede top bizde genelde ama 3. bölgede o sıkışık bölgede bu tiplemede hareketlilik biraz daha zor. Emre Mor girer, Cengiz girer. Ama Hakan'dan ve Yusuf'tan o dinamiz mi bekleyemezsin. O yüüzden 3. bölgede hiç yoktuk."

"Yapılanmayı yıllardır duyuyoruz"

"Herkesin bu maçı kazanmaya ihtiyacı vardı, onu dile getiriliyorlar. Birinci konu; habire yapılanıyoruz. Bunu biz yıllardır duyuyoruz. Lucescu nezdinde pozitif yaklaşım. İyi oynadık 9 şut attık. Oraya giremediğin için şut attın. Amaç pozitif şeyleri olumlu algı yaratmak. Maalesef niye şut attığına girmiyor. Bakalım girecek mi?"

"Biz santrforu daha çok hedef olarak kullanıyoruz"

"Biz santrforu daha çok hedef olarak kullanıyoruz. Cenk olsun, Enes olsun; topu alsalar bile birileri kanattan gelip hücum alanını genişletemediği için bu kadar oluyor. Nihat Kahveci diyecek ki; bekler daha çok gelsin efendim. Beklerin de belli bir kapasitesi var. Gökhan Gönül'ün yaşı var Hasan Ali'nin de kapasitesi var. "

Senin için hazırladığımız haberler