Oğuz Kaan Güçtekin: Çocukluğumun hayaliydi

19.11.2017 - 23:20 | Son Güncellenme: 19.11.2017 - 23:20

Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor karşısında 4-1 kazanırken bu karşılaşma Oğuz Kaan Güçtekin içinse farklı bir anlam taşıdı.

18 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe formasıyla ilk profesyonel maçına çıktı. 86.dakikada oyuna giren Oğuz Kaan Güçtekin’in heyecanlı oluşu gözden kaçmadı.

Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bu futbolcu için gelen teklifleri reddetiklerini açıklamıştı.  Genç futbolcunun maç sonrası sözleri şöyle:

TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU

Rakiplerimizin puan kaybı yaşadığı haftada kazanmanın çok önemli olduğunu ifade eden genç oyuncu, “Her şeyden önce maçı kazanmak çok önemliydi. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada mutlaka galip gelmek istiyorduk. Çok şükür ki bir sıkıntı da yaşamadık. Bugün ilk maçıma da çıktım. Çocukluğumun hayaliydi bu. Stadımızda ve taraftarımızın önünde oynamak. Sahaya girerken tüylerim diken diken oldu. Maçın sonuna kadar aynı heyecanı hissettim. Aykut Hocama da çok teşekkür ederim. İnşallah biz kazanmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

OĞUZ KAAN GÜÇTEKİN KİMDİR?

7 yıldır Fenerbahçe’de görev yapan Oğuz Kaan, altyapılarda çeşitli kategorilerde görev yaptı. Altyapı kariyerinde başka bir takımda oynamayan futbolcu, U15, U19 ve U21’de oynamıştı. Mersin doğumlu olan sarı-lacivertli futbolcu, orta saha, defans ve sol bek mevkilerinde görev yapabiliyor. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler