Oğuz Yılmaz: "Kendimi tanıttığımda 'Çekirge' parçasını söylüyorlar"

17.04.2020 - 16:14 | Son Güncellenme: 17.04.2020 - 16:24

Oğuz Yılmaz: "Kendimi tanıttığımda 'Çekirge' parçasını söylüyorlar"

Denizlisporlu Oğuz Yılmaz, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Oğuz, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın kendisini takibe aldığı yönündeki soruyu da cevapladı. 

Oğuz Yılmaz, "İnsanlara kendimi tanıttığımda Şarkıcı Oğuz Yılmaz'dan "Çekirge" parçasını söylüyorlar." dedi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Oğuz Yılmaz, "Karantina günleri çok zor geçiyor. Bu süreçte film ve dizi takip ediyorum. Antrenmanlarıma bireysel olarak devam ediyorum. Denizlispor bana çok şeyler kattı. Burada çok mutlu anlar yaşadım, bunların da devam edeceğini biliyorum." ifadelerini kullandı. 

"Hedefim Süper Lig'de kalıcı olmak"

Hedeflerinden bahseden Oğuz, "Hedefim Süper Lig'de kalıcı olmak ve uzun yıllar oynayabilmek, inşallah güzel yerlere gelirim. Sakatlanmasam farklı olabilirdi. Sonuçta geç olmasın güç olmasın diyelim... Şu anda da çok güzel yerdeyim." diye konuştu.

"Kendimi tanıttığımda "Çekirge" parçasını söylüyorlar"

Oğuz Yılmaz: "İnsanlara kendimi tanıttığımda Şarkıcı Oğuz Yılmaz'dan "Çekirge" parçasını söylüyorlar. Çoğu insan beni futbolcu değil şarkıcı olduğumu sanıyorlar. Futbolcu Oğuz Yılmaz'ı da tanıtacağım." şeklinde konuştu.

1993 doğumlu stoper, "Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş tarafından izlendiğine dair bilgiler var. Düşüncen nedir? sorusuna; "Öncelikle Denizlispor'da oynamam benim için güzel. Ben de sağdan soldan izleyen takımların olduğunu duyuyorum. Burada görevimiz var. Şu anda bana gelen bir teklif yok." cevabını verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler