Oğuzhan Özyakup: "Bunu yapmamalıydık"

01.11.2020 - 21:10 | Son Güncellenme: 01.11.2020 - 21:10

Beşiktaş'ta oynayan Oğuzhan Özyakup, Yeni Malatyaspor maçı sonrasında konuştu. Kendi performansını değerlendiren Oğuzhan Özyakup, 1-0'lık galibiyet için ne dedi?

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ın orta saha oyuncularından Oğuzhan Özyakup, Yeni Malatyaspor'u 1-0 yendikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Oğuzhan Özyakup hem galibiyet hem de kendi performansı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"Geri çekilmeseydik, 2-3 gol atabilirdik"

İzmir'deki depremde yaşamını yitirenler için başsağlığı dileyen ve daha sonra maçı değerlendiren Oğuzhan Özyakup, takım olarak iyi bir mücadele örneği ortaya koyduklarını söyledi. Oğuzhan, "Maça iyi başladık. Ben de iyi mücadele etmeye çalıştım. İlk 15-20 dakikada golü bulabilsek farklı olabilirdi ama Malatyaspor iyi kapandı. Sadece kontrayı düşündü. Kontrol bizim elimizdeydi. 1-0'dan sonra biraz geri çekildik. Bunu yapmamalıyız. Çekilmesek belki 2-3 olabilirdi. Kaybettiğimiz topları çok çabuk kazandık. Bu da bizim için iyi bir durum" dedi.

"Üzerine koyarak devam etmek istiyorum"

Oğuzhan Özyakup kendi performansıyla ilgili olarak ise "Sezona kendi adıma iyi başladım, sonra sakatlık geçirdim. Elimden geleni yapıyorum. Burada Feyenoord'a gitmeden önce zor bir dönem geçirdim. Ama oradan güçlü döndüm. Her maç üzerine koyarak devam etmek istiyorum" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler