Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup'un Adalesinde Ödem Tespit Edildi

İsa Kethüda
13.02.2022 - 13:58 | Son Güncellenme: 13.02.2022 - 14:09

Beşiktaş, Göztepe ile oynanan müsabaka sırasında, sağ alt baldır arka adalesinde ağrı hisseden Oğuzhan Özyakup'un sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup'un Adalesinde Ödem Tespit Edildi

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup'un sağlık durumuyla ilgili resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yaptı.

Oğuzhan'da gerilme ve ödem tespit edildi

Açıklamada, "Futbol A Takımımızın Ziraat Türkiye Kupası’nda Göztepe ile oynadığı müsabaka sırasında, sağ alt baldır arka adalesinde ağrı hisseden futbolcumuz Oğuzhan Özyakup, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesinden geçmiş, oyuncumuzun alt baldır arka adalesinde (soleus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir.

Oğuzhan Özyakup’un tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır" ifadelerine yer verildi. 

Öte yandan, 29 yaşındaki oyuncunun sezon sonuda takımdan ayrılacak oyuncular arasında yer aldığı iddia edildi. Yıllık 2 milyon Euro net ücret kazanan tecrübeli orta sahaya siyah-beyazlı yönetim tarafından şu ana kadar teklif yapılmazken sürecin bu şekilde sona ermesi bekleniyor.

Başakşehir ilgileniyor

Oğuzhan'a yeni sezon için Başakşehir'in ilgisi olduğu, futbolcunun Hollanda'ya dönme ihtimalinin de bulunduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
Alexander Sörloth bombası! Ön görüşme yapıldı
Habere Git

Bu sezon 17 maçta oynadı

Piyasa değeri 1.6 milyon Euro'ya kadar düşen Oğuzhan Özyakup bu sezon 17 maçta siyah beyazlı formayı giydi ve 1 asist yaptı. A Milli Takım formasını da 43 kez giyen tücrebeli orta saha, ay yıldızlı formayla 1 gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler