Okan Alkan neden kadro dışı bırakıldı?

14.10.2017 - 23:06 | Son Güncellenme: 14.10.2017 - 23:06

TFF 1. Lig'in 8. haftasında evinde Gaziantepspor'u 2-0 yenen Balıkesirspor Baltok'un teknik direktörü Can Cangök, ''Karşılaşmayı kazanarak, 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz.'' dedi.

Cangök, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, böyle maçları galip bitirmenin çok önemli olduğunu vurguladı.

Üç puan aldıkları çok mutlu olduklarını belirten Cangök, ''İkinci yarın topun hakimi bizdik ve top bizde daha çok kaldı. Yakaladığımız toplarla kontra çıkma şansımız oldu. Karşılaşmayı kazanarak, 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz.'' diye konuştu.

Bir gazetecinin Okan Alkan'ın kadro dışı bırakılması ve Burak Çalık'ın ilk 18'e alınmamasının nedenini sorması üzerine Cangök, şunları kaydetti:

''Geçen hafta Okan'ın pozisyonu sonrası bir sıkıntı oldu ve takımla idmana çıkmadı. Bunun neticesinde ben de insiyatif kullanarak bu maçlık kadro dışı bıraktım. Bunu çözmenin yollarını arayacağız ama futbolcunun da adım atması lazım. Yoksa kişisel bir sorunumuz yok. Hiç kimsenin egosunu tatmin ettiği de yok. Kulübün durumuna göre futbolcu futbolculuğunu yapacak, hoca hocalığını yapacak, yönetici yöneticiliğini yapacak.''

 

Senin için hazırladığımız haberler