Okan Buruk'tan hakemlere eleştiri

21.08.2017 - 00:11 | Son Güncellenme: 21.08.2017 - 00:11

AJANSSPOR - Akhisar'ın deplasmanda Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından ardından konuk takım Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluş Bein Sports'a açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklaması şöyle;

" İlk yarıyı 5-6 golle bitirmemiz gerekiyordu. İkinci yarı yine girdiğimiz pozisyonlar vardı. Çok şansız goller yedik. Hem pozisyon vermedik hem pozisyonlar kaçırdık.. 8-10 gol atabilecğeimiz maçtı. Çok üstün oynadık. Maçın başında geriye çekilip hızlı hücumlarla pozisyonlar bulduk.

Maçın sonuna doğru iyice kontrol bizdeydi. Oyuna hükmettik. Çok rahat kazanmamız gereken maçı 2-2 bitirdik buna üzlüyoruz.

Kötü bir hakem yönetimi de vardı. 4 hakemin hepsi farklı kararlar verdi. Birbirleri ile uyumsuzlardı. Karşılaşmada kırmızı kartlar, penaltılar olduğunu düşünüyorum. Hakemler tüm takdir haklarını aleyhimize kullandılar. Geçen hafta da kendi sahamızda bunu yaşadık. Biz işimize yapacağız inşllar herkes işini iyi yapar"

Basın toplantısı

Okan Buruk basın toplantısında ise Antalyaspor maçında üç puan alabilmek için sahada her şeyi yaptıklarını söyledi.

Hedeflerinin bir puan olmadığını vurgulayan Buruk, "8-10 net gol pozisyonu yakaladık. İlk yarıyı 4-5 golle bitirebildik. Rakibimiz, şansının yardımıyla 2 gol buldu. Çok üstün olduğumuz bir maçı son 10 dakikada 2-1'den 2-2'yi yakalayarak ve bir puana sevinerek bitirmiş bulunuyoruz. Takım olduğumuzu sahada gösterdik. Hücuma çok adamla gittik. Bunun karşılığını almamız gereken bir maçtı. Kazanamadığımız için üzüntülüyüz." diye konuştu.

Buruk, ayrıca maçın hakeminin aleyhlerinde kararlar verdiğini savundu.

Senin için hazırladığımız haberler