Okan Buruk açıkladı! İlkay, Boey ve Batshuayi transferi...

Orhan Gülek
07.06.2024 - 12:14 | Son Güncellenme: 07.06.2024 - 12:23

Galatasaray'da yeni sözleşme imzalayan Okan Buruk'tan Sacha Boey, Michy Batshuayi ve İlkay Gündoğan transferiyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk açıkladı! İlkay, Boey ve Batshuayi transferi...

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son iki sezondur şampiyonluğa taşıdığı sarı-kırmızılı kulüp ile sözleşme yeniledi. İmza töreninde Okan Buruk, kendisine yöneltilen Michy Batshuayi, Sacha Boey ve İlkay Gündoğan sorularını yanıtladı.

"İlkay iyi bir Galatasaraylı"

Okan Buruk, Barcelona forması giyen İlkay Gündoğan ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"İlkay çok üst düzey bir oyuncu. Her teknik adam kadrosunda görmek ister ama benim bildiğim, İlkay'ın Barcelona'da bir sezon daha devam edeceği. İlkay iyi bir Galatasaraylı ve sadece futbolcu olarak değil, karakter olarak da çok üst düzey bir oyuncu."

"Batshuayi ile ilgili bir düşüncemiz olmadı"

Fenerbahçe'nin forveti Batshuayi hakkında ise Buruk, "Eksik olan bölgelere, birbiriyle yarışacak oyuncular getireceğiz. 3 veya 4 oyuncu şu andaki oyuncu sayısı. Birçok isim yazılıyor, şu anda görüştüğümüz oyuncular var. Hazırlıklarımız var, ama onunla ilgili (Batshuayi) bir düşüncemiz olmadı." dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Okan Buruk imzayı attı! Acil transfer yapılacak bölgeyi açıkladı
Habere Git

"Bayern Münih, Boey ile ilgili bir karar vermez"

Bayern Münih'e transfer olan eski oyuncusu Boey hakkında ise Okan Buruk, "Boey yeni gitti ve sakatlığından dolayı çok fazla oynayamadı. Ben Bayern Münih'in kısa vadede Boey ile ilgili bir karar vereceğini düşünmüyorum. Yeni bir hocaları var. Tabii ki çok değerli ve beğendiğimiz oyuncuydu ama dediğim gibi şu anda Bayern'in öyle bir karar vereceğini sanmıyorum." ifadelerini kullandı.

İlkay Gündoğan'ın performansı

Sezon başında Premier Lig ekibi Manchester City'den bedelsiz olarak Barcelona'ya giden İlkay Gündoğan, bu sezon çıktığı 51 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırdı. 33 yaşındaki tecrübeli orta saha 14 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Michy Batshuayi'nin performansı

Türkiye kariyerine Beşiktaş'la başlayan 30 yaşındaki isim, 2 sezondur sarı-lacivertli formayı giyiyor.

8.5 milyon euro piyasa değerine sahip Batshuayi, Fenerbahçe formasını 75 kez giydi. Başarılı futbolcu, bu karşılaşmalarda 44 kez ağları sarsarken 5 kez de gol pası verdi.

Sacha Boey'in performansı

Bayern Münih forması ile sadece 2 maçta sahaya çıkabilen 23 yaşındaki sağ bek, toplamda 109 dakika sahada kalmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler