Okan Buruk: Bir oyuncuyu daha kadroya katacağız!

03.08.2024 - 20:21 | Son Güncellenme: 03.08.2024 - 20:26

Galatasaray ve Beşiktaş, Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Dev final öncesi konuşan Sarı-Kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, yeni bir ismi kadrolarına katacaklarını duyurdu.

Okan Buruk: Bir oyuncuyu daha kadroya katacağız!

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz sezonu Süper Lig şampiyonluğuyla tamamlayan Galatasaray ve Türkiye Kupası'nda zafere ulaşan Beşiktaş, Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma öncesi kameraların karşısına geçen Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, yeni bir ismi daha kadrolarına katacaklarını ifade etti.

"İnşallah uzatmaya kalmadan kazandığımız bir maç olur"

25'inci şampiyonluk hedefinden bahseden Okan Buruk, Süper Kupa finali hakkında da şu ifadeleri kullandı: "24'üncü şampiyonluğu kazandık. Maç bittiğinde 25'inci şampiyonluk hedefini çizmiştik. Kampa gelen oyuncular, devamında milli oyuncular geri döndü. Bazısı tam hazır değil. Psikolojik olarak güçlüyüz, hazırız. Kupayı önemsiyoruz. Çok büyük bir camiaya karşı oynuyoruz. Güzel bir ortam var. Seyirciler bizi bekliyor. İnşallah güzel bir karşılaşma olur. İki takım da yüzde 100 hazır olmasa da hazır oldukları dakika boyunca çok iyi bir oyun ortaya çıkacaktır. Çok önemli kulübeye sahibiz. Maç planlarımız bunun üzerine. İnşallah uzatmaya kalmadan kazandığımız bir maç olur."

"Görüşmeler sürüyor, inşallah bir oyuncuyu daha kadroya katacağız"

Sarı-Kırmızılıların transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Buruk, "Çok iyi oyuncularımız var, kampı iyi geçirdiler. Kampı bir arada geçirmek önemli. Bu sene kampta beraberiz. Üstüne Batshuayi, Jelert, inşallah sona ererse bugün de bir transfer görüşmemiz var. Karşımızda önemli transferler yapmış takım var. Rafa Silva, Immobile özellikle... Hücum anlamında güçlü bir takım. Hiçbir takıma karşı savunma önlemi almadık, kendi oyunumuzu oynadık. Bugün de olacak. Genel olarak baktığınızda iyi bir kadro, yeni bir hoca var.

Davinson Sanchez katıldı, onu kadroya aldık. Barış'ın sakatlığı vardı, onu da oyunda kullanacağız. İstekliyiz, arzuluyuz. Transfer yapmasanız bile bu kadroyu korumak en önemli transferdir. Görüşmeler sürüyor, inşallah bir oyuncuyu daha kadroya katacağız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler