Galatasaray'da Okan Buruk'tan Adana Demirspor maçı yorumu

Akın Ungan
08.12.2023 - 22:33 | Son Güncellenme: 08.12.2023 - 22:42

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'de 3-1 kazanılan Adana Demirspor maçının ardından hakem açıklama yaptı. Buruk, penaltıyı değerlendirdi.

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Adana Demirspor maçı yorumu

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 15'inci haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan mücadeleyi Sarı-Kırmızılılar 3-1 kazanmayı başardı. Maçın ardından Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

"Rakibe çok pozisyon vermeden 2-0'ı yakaladık"

Okan Buruk, "Çok iyi başladık maça. Oyunu iyi yönettik. Rakibe çok pozisyon vermeden 2-0'ı yakaladık. Oyunu rakip sahada oynadık" ifadelerini kullandı.

"Buna penaltı veriliyorsa hep penaltı verilmeli"

Hakemin Adana Demirspor lehine verdiği penaltı kararı hakkında konuşan Buruk, "İlk yarının sonunda yediğimiz penaltı golü var. Kuralın ne olduğunu öğrenirsek daha iyi olacak. Farklı statta farklı kararlar veriliyor. Penaltı verilebilir, saygı duyuyorum. Böyle bir pozisyona penaltı veriliyorsa bundan sonra böyle pozisyonlara hep penaltı verilmeli" dedi.

İlgini Çekebilir
Kerem Aktürkoğlu: "Icardi bana, ben ona gol attırmak istiyoruz"
Habere Git

"Skor 2-2 de olabilirdi"

Buruk, "İkinci yarıya bakınca çok pozisyona girdik. 3. gol pozisyonuna çok girdik. Net pozisyonlar kaçırdık. Rakibin de pozisyonları oldu. Skor 2-2 de olabilirdi. Çok daha erken 3. golü atmalıydık. Sonuçta 3-1'lik galibiyet bizim için önemliydi. Bu akşam itibariyle liderliğe oturduk. Kopenahag maçı öncesi moral oldu. Sakatlık olmadan atlattık. Oyun olarak da önemli bir zevk verdik. Baskılı oyun devam etti. Değerli bir galibiyet aldık. Kazandığımız için mutluyuz" şeklinde konuştu.

"Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek istiyoruz"

Şampiyonlar Ligi'nde çıkılacak Kopenhag maçı hakkında konuşan Buruk, "Galatasaray için çok değerli bir maça çıkıyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek istiyoruz. İyi oyunculara sahibiz, iyi bir takımız. Çok iyi oyunlar ortaya koyduk. Bu oyunları son 16'da da sürdürebileceğimizi düşünüyorum. Bu heyecanı yaşıyoruz. Birçok vatandaşımız maça gelecek. Ekran başında birçok insan bizi destekleyecek. İnşallah Türk futbolu için önemli bir gece olur. İkinci yol Avrupa Ligi" açıklamasını yaptı.

"Sanchez koşulara başladı, Ziyech 1-2 güne dönecek"

Sözlerini sürdüren teknik adam, "Davinson Sanchez koşulara başladı. Pazar günü her şey yolunda giderse antrenman yapmasını düşünüyoruz. Ondan sonra karar vereceğiz. Ziyech de 1-2 gün sonra dönecek. Pazar günü oyuncularımızı net görüp karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler