Okan Buruk: Çok daha farklı bir puanda olabilirdik

İsmail Keles
09.11.2023 - 01:57 | Son Güncellenme: 09.11.2023 - 01:59

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk 2-1 yenildikleri Bayern Münih maçını değerlendirdi, "Çok daha farklı bir puanda olabilirdik" dedi.

Okan Buruk: Çok daha farklı bir puanda olabilirdik

AJANSSPOR - HABER

"Zaten 1. dakika ofsaytla başladı hakem, 5 metre ofsaytla başladı" diyerek sözlerine başlayan Okan Buruk, "Hakeme bağlamak istemiyorum. Oyuncularım 2 maçta da çok iyi oynadı. Gol atabilirdik, şanslar yakaladık. 2. yarı sayılmayan gol. Davies'in pozisyonu 2. sarıdan kırmızı olabilirdi. Abdülkerim'e kolay bir kart çıktı. Orada da ona ikinci kırmızı çıkabilirdi" ifadelerini kullandı. 

Yedikleri ilk gol öncesi Barış'ın ayağına basma olduğunu söyleyen Okan Buruk, "Bunlar kırılma noktaları ama genel olarak istediklerimizi yaptık. Ama bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Değerlendirebilsek daha farklı şeyler konuşuyorduk" açıklamasını yaptı. 

"Çok iyi bir takıma karşı oynadık"

Çok iyi bir takıma karşı oynadıklarını vurgulayan Galatasaray teknik patronu, "Çok önemli ve formda oyuncular... Şu anda organizasyonun favorilerinden biri. Biz de ne oynayabildiğimizi gösterdik" diye konuştu. 

İlgini Çekebilir
Muslera: Bir kaç günde hazır hale geldim
Habere Git

Sakat oyuncuların durumu

Gruptan çıkmak şansları ve sakatlıklar için Buruk şöyle konuştu, "Manchester ve Kopenhag ile önemli maça çıkacağız. Hedefimiz gruptan çıkmak. Puan alabilseydik avantaj olabilirdi ama gördüğünüz gibi Angelino ve Icardi'nin sakatlıkları oldu. Tepki verdik ama çeviremedik. Icardi'nin atma değil, adelesi tuttu. Rahat hissetmediği için çıkmak zorunda kaldı. Angelino ise yorgunluk üzerine çıktı. Ziyech ile dikkat ediyoruz özellikle. Onun süresini uzatarak gitmek istiyoruz. Dikkat ediyoruz. Çok önemli bir sakatlık yok şu anlık."

Okan Buruk: Çok daha farklı bir puanda olabilirdik

Kaçan gollere dikkat çeken Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Girdiklerimizi atabilsek şu an çok farklı bir puanda olabilirdik. Ama futbol bu, gelen pozisyonu atmanız gerekiyor. Oyun olarak doğru yerdeyiz tabii ki eksiklerimiz var. Yeni oyuncular katıldı. Şu mevcut düzen içerisinde iyiye doğru gitmeye başladık. Hem ligde hem de Avrupa'da. Bundan sonraki hedefimiz 2 maçı kazanarak gruptan çıkmak. Taraftarımız burada da müthişti. Herkese teşekkür etmek istiyorum" sözleriyle gelecek için umutlu konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler