Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan MKE Ankaragücü maçı değerlendirmesi

Akın Ungan
18.02.2024 - 21:08 | Son Güncellenme: 18.02.2024 - 21:35

Galatasaray, Süper Lig'de MKE Ankaragücü deplasmanında 3-0 kazandı. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan MKE Ankaragücü maçı değerlendirmesi

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 26'ıncı haftasında Galatasaray, MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, Eryaman Stadyumu'nda ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 kazandı. Mücadelenin ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

"Bu çok kritik bir maçtı"

Okan Buruk, "Bu çok kritik bir maçtı, liderliği geri almak için iyi başlangıca gerek vardı. Maça golle başlamamız oyunu bize yöneltti. Çok erken ikinci golü de bulduk ve daha yükseldik. İlk yarı çok iyi geçti" dedi.

"Zemin beklediğimizden çok çok iyiydi"

Buruk, "İkinci yarı da pozisyonlara girdik. Ankaragücü iyi bir takım. Maça iki golle başlayınca rakibi kırmış olduk. Günün sonunda 3 puan ve buradan sakatlıksız ayrılıyoruz. Zemin de beklediğimizden çok çok iyiydi. Oyuncuların zorluk yaşamadığını gördük. Burada bu işi çıkaran insanlara da teşekkür etmek gerekiyor. Hem taktiksel hem de oyun olarak iyi işler yaptık ve 3 puanı hak ettik" dedi.

İlgini Çekebilir
Cimbom lider geldi, lider dönüyor!
Habere Git

"Davinson'un gol atma nedeni doğru yerde doğru baskı yapması"

Okan Buruk, "Oyun anlayışımız değişmiyor. Bu oyun içerisinde ilk yarıda attığımız ikinci golde Davinson'un gol atma nedeni doğru yerde doğru baskı yapması. Hediyesini de aldı. Oyun içerisinde bunu çok yaptık. Berkan'ın baskıları ve Kerem'in baskıları vardı. Icardi ve Mertens'in de baskıları oldu" şeklinde konuştu.

"Köhn ilk maçı olmasına rağmen iyi oynadı"

Yeni transfer edilen sol bek Derrick Köhn'ün performansı hakkında konuşan Okan Buruk, "Köhn de ilk maçı olmasına rağmen iyi oynadı. Uyumlu oynadı. Genel olarak çok öz güvenli oynadı. İyi bir oyuncu ve iyi bir karakter. Çok çabuk iletişim kurdu. Takıma da çabuk alıştı" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler