Galatasaray'da Haris Seferoviç Ve Van Aanholt İle Yollar Ayrılıyor

Ali Bozkurt
14.11.2022 - 12:43 | Son Güncellenme: 14.11.2022 - 13:45

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Haris Seferoviç ve sol bek oyuncusu Patrick van Aanholt ile yolların ayrılmasına karar verildi. Detaylar...

Galatasaray'da Haris Seferoviç Ve Van Aanholt İle Yollar Ayrılıyor

AJANSSPOR HABER

Kadrosunda dünya yıldızlarını katan Galatasaray, devre arasında yabancı oyuncu kontenjanında yer açmak için sezon başında transfer edilen Haris Seferoviç ile yolları ayırma kararı aldı. Kadroya giremeyen golcü oyuncu kiralık olarak transfer edilmişti. Cimbom'da formasını kaptıran Patrick van Aanholt ile yollar ayrılacak. Detaylar...

Performansı memnun etmedi

Galatasaray'ın sezon başında Portekiz ekibi Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Haris Seferoviç, Süper Lig'de 8 karşılaşmada forma giydi ve gol sevinci yaşamayamadı. Ziraat Türkiye Kupasında ise 2 karşılaşmada boy gösterdi ve 2 gol attı. 30 yaşındaki golcü oyuncunun devre arasında takımdan ayrılacağı iddia edildi. TRT Spor'da yer alan habere göre, Galatasaray'ın, ara transfer döneminde ilk olarak Haris Seferovic ile yollarını ayırması bekleniyor.

Gözden düştü

Haberde ayrıca Galatasaray'da devre arasında takımdan ayrılması gündemde olan bir diğer isimse Patrick van Aanholt olduğu iddia edildi. Ligin ilk yedi haftasında 11'de yer alan Hollandalı futbolcu, iki asist katkısı verdi. Son altı lig maçın dördünde kadroya alınmayan tecrübeli sol bek, yabancı sınırı nedeniyle gözden düştü. Patrick van Aanholt'un da takımdan ayrılmaya sıcak baktığı da iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Mauro Icardi transferinde dev rakip! Gözünü kestirdi...
Habere Git

Teknik direktör Okan Buruk'un, ara transfer dönemine kadar savunmanın solunda Emre Taşdemir ve Kazımcan Karataş'tan yararlanması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler