Okan Buruk ile Halil Umut Meler arkadaş mı? Ali Kunak açıkladı

16.09.2024 - 18:29 | Son Güncellenme: 16.09.2024 - 18:35

Eski MHK başkanı Lale Orta'nın başkanlığındaki MHK'da icraa komitesi direktörü olarak görev yapan, eski FIFA yardımcı hâkemi Ali Kunak önemli açıklamalar yaptı.

Okan Buruk ile Halil Umut Meler arkadaş mı? Ali Kunak açıkladı

AJANSSPOR HABER

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kunak, "Ben hâkem camiasının içinde bir insanım ve İzmir'de çok yakın arkadaşlarım var. Halil Umut Meler İzmir'de yaşıyor. İzmirli... Böyle bir arkadaşlık ilişkisinin olmadığı konusunda iddialıyım. Bundan eminim. Bu iddiayı kim tutturduysa, öyle gidiyor.

"Mourinho da ikide birde bunu dile getiriyor"

Mourinho'ya, Halil Umut Meler'in Okan Buruk'un yakın arkadaşı diye anlatmış bu iddia sahibi. Mourinho da ikide birde bunu dile getiriyor. Bu yakıştırmadan prim yapıyorlar, ama Buruk ile Meler arasında böyle bir arkadaşlık ilişkisi olmadığını net biçimde söyleyebilirim" dedi.

"Okan’ın yakın arkadaş olduğunu bilmiyordum"

Portekizli teknik adam Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile oynadığı maçın ardından "Meslektaşım Okan’ın yakın arkadaş olduğunu bilmiyordum. Hakemler dürüst oldukları müddetçe istedikleri kişilerle arkadaş olabilirler.

"Performanslarında dürüst olduğu müddetçe problem yok benimle ilgili"

İsterse kulüp başkanı, teknik direktörler, gazetecilerle arkadaş olabilirler. Bununla ilgili sorun görmüyorum. Performanslarında dürüst olduğu müddetçe problem yok benimle ilgili" demişti.

"Mehmet Türkmen'i atarlar diye düşünmüştüm"

Fenerbahçe - Galatasaray derbisine Atilla Karaoğlan'ın atanacağını dile getiren Ali Kunak, "Atilla Karaoğlan'ın favori olduğunu biliyordum; ama Mehmet Türkmen olur mu diye aklımdan geçti; çünkü Mourinho, Türkmen güzellemesi yaptı geçen haftaki maçtan sonra; ondan dolayı Mehmet Türkmen'i atarlar diye düşünmüştüm.

"Atilla Karaoğlan hayırlı olsun, derbinin hâkemi"

Cihan Aydın'ın derbiye çıkması mümkün değil. Derbinin olduğu gün evleniyor. Mutluluklar dilerim kendisine... O da olamaz. Atilla Karaoğlan hayırlı olsun, derbinin hâkemi" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler