Çaykur Rizespor- Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda ve ilk 11'ler

Ali Bozkurt
28.10.2023 - 08:14 | Son Güncellenme: 28.10.2023 - 18:07

Trendyol Süper Lig 10. haftasında Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın kanalı ve ilk 11'leri belli oldu...

Çaykur Rizespor- Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda ve ilk 11'ler

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig 10. haftasında Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor'un konuğu oluyor. Cim Bom'da Bayern Münih maçına iğne ile çıkan Mauro Icardi, maçın kamp kadrosunda yer aldı. Tanguy Ndombele ise sakatlığı nedeniyle Rize'ye götürülmedi. İşte maçın muhtemel 11'leri ve detayları...

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Çaykur Rizespor- Galatasaray maçı ilk 11'ler

Çaykur Rizespor: Gökhan, Eray, Mocsi, Emirhan, Halil İbrahim, Shelvey, Mithat, Olawoyin, Sauer, Zeqiri, Minchev

Galatasaray: Muslera, Boey, sanchez, Abdülkerim, Angelino, Kerem Demirbay, Torreira, Zaha, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Mauro Icardi, Rize'ye götürüldü

9. haftada oynanan Beşiktaş maçında sakatlanan Mauro Icardi, Bayern Münih maçına iğne ile çıktı. Cim Bom, yıldız oyuncuyu Rize'ye getirdi. Icardi, Rizespor maçında forma giymek istediği ortaya çıkarken son kararı teknik direktör Okan Buruk verecek.

43. randevu

Çaykur Rizespor ile Galatasaray, Süper Lig’de bugüne kadar 42 kez karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar 28 kez sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Yeşil-Mavililer ise rakibini 7 kez mağlup etti. 7 mücadele de berabere sona erdi. Aslan’ın 99 golüne, Rize ekibi 44 golle karşılık verdi. Ligde 8 haftadır galip geliyor Galatasaray, Süper Lig’de oynadığı son 8 karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı.

Fernando Muslera sarı kart sınırında

Galatasaray'da tecrübeli kaleci Fernando Muslera, karşılaşma öncesinde sarı kart sınırında yer alıyor. Tecrübeli kaleci Çaykur Rizespor maçında sarı kart görmesi halinde gelecek hafta oynanacak Kasımpaşa maçında forma giyemecek. 

Maçın hakemi belli oldu

Çaykur Rizespor ile Galatasaray arasında oynanacak olan maçı hakem Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam'ın yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve İbrahim Bozbey yapacak. Dördüncü hakemlik görevini Çağdaş Altay üstlenecek.

Galatasaray son 8 maçını kazandı

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı son 8 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım, ligin ilk haftasında Mondihome Kayserispor ile berabere kaldıktan sonra sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Yılport Samsunspor, RAMS Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Bitexen Antalyaspor ve Beşiktaş'ı mağlup etti.

Maçın VAR hakemi belli oldu

Çaykur Rizespor - Galatasaray maçının VAR hakemi Koray Gençerler oldu.

Senin için hazırladığımız haberler