Okan Buruk: 'Kulübün efsane oyuncuları ve hocası olmak bizlerin elinde'

09.05.2018 - 17:43 | Son Güncellenme: 09.05.2018 - 17:43

Okan Buruk, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile oynacakları karşılaşma öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk'un öne çıkan açıklamaları şu şekilde:

Kupa mesajı

"Teleset Mobilya Akhisar olarak hem Ege'yi hem de Türkiye'yi temsil ettiğimizi düşünüyorum. Elediğimiz takımlar ve takımın yapısına baktığımızda Ege'nin bir takımı olarak başarılı olduk. Kupayı kazanıp; kendi bölgemize armağan etmek istiyoruz."

"Kulübün efsane oyuncuları ve hocası olmak bizlerin elinde"

"Bir teknik direktör olarak ilk kez final oynayacağım. İnşallah günün sonunda üstünlüğü kuran ve kupayı kazanan bir takım olmak çok istiyoruz. 1970 yılında kurulan bir takımı Avrupa'ya götürebilirsek bu da bizim için ayrı bir gurur olacak. Güzelliklerin olduğu bir final olmasını istiyorum. Final oynamak Anadolu takımı olarak da bize daha fazla gurur veriyor. Çok önemli bir UEFA Kupası kazanmıştık, çok zorlu dönemden geçip bu kulübün efsane oyuncuları ve hocası olmak bizlerin elinde."

Fenerbahçe'ye ayrılan bilet sayısının fazla olması

"Mantık olarak iki takımın taraftarını karşılaştırmak zor. Akhisar'dan buraya ulaşmak da zor. Alınan kararlara da saygı duymamız gerekiyor. Bizi her yerde destekleyen taraftarı da maça çağırırız."

Muğdat Çelik'in Diyarbakırlı olması ve Diyarbakır futbolu

"Muğdat, Diyarbakırlı ve çok ziyaretçisi geldi. (Gülerek) Bu sene Türk oyunculara en çok süre veren takımız. Muğdat da onlardan biri iyi bir çıkış yaptı, bu da bizi sevindiriyor.

Buradaki potansiyelin bir an önce ortaya çıkıp, en üst lige gelmesini çok isterim."

Lig yorumu

"Galatasaray maçında puan alsak çok değerli olacaktı. Kayserispor ve Osmanlıspor maçlarına kaldı. Burada bir final oynayacağız, ardından da pazartesi günü Kayseri'de final oynayacağız. Burada önemli olan sakatlıklar ve cezalılar olmasın." (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler