Okan Buruk'tan Toulouse maçının hakemi Burak Şeker'e sert tepki

Feride Kara
16.12.2022 - 18:19 | Son Güncellenme: 16.12.2022 - 19:29

Süper Lig'e verilen arada Galatasaray Antalya'da Toulouse ile hazırlık maçında karşılaşıyor. Maçın ilk yarısında Okan Buruk maçın hakemi Burak Şeker'e sert tepki gösterdi

Okan Buruk'tan Toulouse maçının hakemi Burak Şeker'e sert tepki

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası için Spor Toto Süper Lig'e verilen arada hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray Toulouse ile hazırlık maçında karşılaştı. 

Ne kininiz varmış Galatasaray'a

Okan Buruk maçın 41'inci dakikasında yenilen gol sonrası çok sinirlendi ve "Ne kininiz varmış Galatasaray'a. Hazırlık maçında bile aynısını yapıyorsunuz. Kininiz bitmedi! Burada bile pozisyon yaratmaya çalışıyorsunuz." dedi.

İstemiyoruz, gelmeyin maçlarımıza

Buruk maçın hakemi  Burak Şeker'e "Ligde kaldığınız yerden burada da devam. Ligde illallah ettik, burada devam ediyorsunuz. İstemiyoruz, gelmeyin maçlarımıza!" diyerek tepkisini sürdürdü. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray 8 numarasını Fransa'da buldu: Torreira'nın yerine o geliyor
Habere Git

İlk yarı 1-1 sona erdi

Sarı-kırmızılılar, Toulouse karşısına Muslera, Dubois, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Midtsjö, Berkan Kutlu, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Gomis 11 ile başlarken maçın ilk yarı skoru 1-1 olarak sonlandı. 

Galatasaray 2-1 kazandı

Galatasaray 90 dakika sonunda Toulouse'u Gomis ve Mertens'in golleriyle 2-1 mağlup etti. Sarı kırmızılı takım bu maçla Antalya kampını tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler