Galatasaray'dan Ayrılacak Futbolcular Belli Oldu

Akın Ungan
10.08.2022 - 15:17 | Son Güncellenme: 10.08.2022 - 16:03

Yaptığı takviyeler ile dikkat çeken Galatasaray'da Okan Buruk'un kadroda düşünmediği oyuncular belli oldu. Özbek yönetimi bu oyuncularla yolları ayıracak.

Galatasaray'dan Ayrılacak Futbolcular Belli Oldu

Geçtiğimiz sezon hedeflerinin altında kalan Galatasaray, kadrosuna yaptığı takviyeler ile yaz transfer dönemine damga vurdu. Dursun Özbek yönetimi, Mertens, Torreira, Oliveira gibi yıldız futbolcuları Sarı-Kırmızılı renklere bağlarken, takımdan gönderilecekler listesini de oluşturdu.

Teknik Direktör Okan Buruk'un kadroda düşünmediği isimler belli oldu. A Spor'un haberine göre Okan Buruk'un yönetime ilettiği gönderilecek listesinde şu isimler yer aldı:

Sacha Boey

Geldiği dönemde gösterdiği performansı aratan Sacha Boey, düşüşe geçti. Sağ bek pozisyonuna Leo Dubois'yı transfer eden Galatasaray'da alternatif olarak Omar Elabdellaoui düşünülüyor.

Ömer Bayram

Sol bek mevkinde Patrick van Aanholt ile Kazımcan Karataş'ı kullanmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Ömer Bayram'ın takımdan gönderilmesine sıcak bakıyor. Süper Lig ekiplerinden Giresunspor'un, 31 yaşındaki futbolcu ile ilgilendiği biliniyor.

Jesse Sekidika

2020'nin Ocak ayında Eskişehirspor'dan Galatasaray'a transfer olan Jesse Sekidika, Okan Buruk'un gönderilecekler listesinde yer alıyor. Sarı-Kırmızılı camiaya geldiği günden beri Konyaspor, OH Leuven ve Eyüpspor gibi kulüplerde kiralık olarak forma giyen Nijeryalı kanat oyuncusu Galatasaray'da yalnızca 19 maça çıkabildi ve çıktığı karşılaşmalarda 1 gol, 1 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Sevilla derken Premier Lig'den talip! Nelsson Ada yolcusu
Habere Git

Alexandru Cicaldau

Geçtiğimiz sezon Galatasaray orta sahasının önemli isimleri arasında yer alan Alexandru Cicaldau da Okan Buruk tarafından düşünülmeyen isimler arasında. 2021/22 sezonunun başında Craiova'dan 6,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Rumen futbolcu, Sarı-Kırmızılı forma ile 39 maça çıkarken, 4 gol ve 4 asist üretti. Cicaldau 7 maçta ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler