Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Başkanvekili Erden Timur Önemli Açıklamalarda Bulundu

Burak Alaca
12.02.2023 - 23:57 | Son Güncellenme: 13.02.2023 - 00:17

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Başkanvekili Erden Timur deprem sonrası süreçle alakalı önemli açıklamalarda bulundu. Buruk saat başı gözyaşlarına boğulduğunu söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Başkanvekili Erden Timur Önemli Açıklamalarda Bulundu

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Başkanvekili Erden Timur, YouTube'da yayınlanan Spor Gecesi adlı programa katıldı. İkili, 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkez üslü olan 7,7, 7,6'lık depremlerin mağdurları için önemli açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: "Ne kadar duyalı olduğumuzu gördük"

Deprem mağdurlarına yapılan yardımların sürmesi gerektiğini vurgulayan Buruk "Ne kadar duyarlı olduğumuzu bir kez daha gördük ama deprem bölgelerine yardımı ne kadar uzun vadeye taşıyabiliyorsak çok daha önemli olacak. Bizim bunun ucundan hiç bırakmamamız gerekiyor." dedi.

Okan Buruk: "Saatte bir gözyaşlarına boğuluyoruz"

Deprem sonrası ortaya çıkan tabloya karşı hissettiklerini anlatan başarılı teknik direktör "Saatte bir gözyaşlarına boğuluyoruz. Hayat şu an hepimiz için boş. Hayatın ne kadar boş olduğunu, yapılan kavgaların, sevinçlerin ne kadar önemsiz olduğunu anladık. Pazar günü maç oynadık, pazartesi çok mutsuz uyandık." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Dorukhan Galatasaray'a gitti, Hamsik ve kendi formasını hediye etti
Habere Git

Okan Buruk: "Her şey çok zor"

Deprem sonrası oradaki durumu Gökhan Zan'dan öğrenen Buruk "Volkan Demirel ile görüşme şansım olmadı. Ne kadar istesem de Volkan Hocanın ne kadar yorgun olduğunu gördük. Gökhan Zan ile bir görüşme şansım oldu. Çok zorlu şartlar, her şey çok zor." dedi.

Erden Timur: "İlk gün yardım toplama merkezi oluşturduk"

Çok büyük bir afet yaşandığına değinen Erden Timur "Çok büyük bir yıkım var bölgede maalesef. Bugüne kadar afetlerle kıyaslanamayacak derecede büyük bir afet. Expo deposunu tuttuk burada. Hemen ilk gün yardım toplama merkezi oluşturduk." dedi.

Erden Timur: "Tamamen ekip işi"

Deprem bölgesinde organize olmanın önemine vurgu yapan Timur "Burası, deprem bölgesi tamamen bir ekip işi. İstanbul'da 76 tırın organize edilmesi, burada yapılanlar tamamen organize olduğumuz için. Başkanımız, yönetim kurulu, Metin bey, ultrAslan herkes işin içinde." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan depremzedeler için çadır bağışı çağrısı
Habere Git

Erden Timur: "Tutuklanmaları gerekiyor"

Oluşan yıkımda tedbirsizliğin büyük etkisi olduğunu savunan Timur "Binayı yapanlar tutuklanıyor ama imzayı atanların da tutuklanması gerekiyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler