Okan Buruk transferi işaret etti: "Çok güçlü bir Galatasaray olacak!"

31.08.2024 - 23:54 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 00:20

Galatasaray, Süper Lig'de Adana Demirspor deplasmanında 5-1 kazandı. Maçın ardından teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Okan Buruk transferi işaret etti: "Çok güçlü bir Galatasaray olacak!"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 4'üncü haftasında Adana Demirspor'a konuk olan Galatasaray, maçı 5-1 kazandı. Mücadelenin ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

"Metehan'ın çok güzel pasıyla ilk golü gördük"

Metehan'ın performansını överek sözlerine başlayan Buruk, "Metehan'ın çok güzel pasıyla ilk golü gördük. İyi bir galibiyet ama maçın son yarım saatini kötü oynadık. Kontağı kapattık. Çok pozisyon verdik. Çok geçişlere döndü oyun. İki takım da çok pozisyona girdi.

"İhtiyacımız olan bir galibiyet aldık"

Bu kadar çok pozisyon vermemiz hoşuma gitmedi. İlk yarıdaki futbol ile ikinci yarıdaki futbol arasında fark oldu. Rakibin ikinci yarıdaki ofansif hamleleri de bunun nedeni oldu. İhtiyacımız olan bir galibiyet aldık. Metehan oynadı, Efe'yi ve Yusuf'u soktuk oyuna.

Okan Buruk'tan transfer açıklaması

Maçın geneline baktığımızda istediğimiz galibiyeti aldık. 3 maçta 9 puan aldık. Bu ara bize iyi gelecek. Kadromuz net belli olacak. Avrupa Ligi kuraları çekildi. İlk 4 maçın 3'ü kendi sahamızda olacak. Transferleri de tamamladığımızda çok güçlü bir Galatasaray olacak.

"Icardi'nin durumu kötü olmayabilir"

Icardi ile konuştum. topa vurmak isterken hissetti. Çok kötü olmayabilir. İstanbul'a gittikten sonra MR'ı çekilecek. Çok büyük bir adale sakatlığı olduğunu sanmıyorum. Bir süre bizden uzak olacak. Milli araya denk gelmesi bizim için sevindirici.

"Ayın 4'ünde transferi bitirmek istiyoruz"

Çok iyi oyunculara sahibiz. Sol bekte eksiğiz. Dubois'in feshi onun serbest oyuncu statüsüne düşmesi için konuştuğumuz bir şeydi. Bugün yapsak serbest olamıyordu. O'na teşekkür ederim. Çok önemli bir karakter. Sol beke hızlıca takviye istiyoruz. Diğer mevkiler için de net karar vereceğiz. Ayın 4'ünde transferi bitirmek istiyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler