Okan Buruk, Van Aanholt’un Yerine Rıdvan Yılmaz'ı İstiyor

13.12.2022 - 09:08 | Son Güncellenme: 13.12.2022 - 09:33

Süper Lig'in Dünya Kupası arasından sonra transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Van Aanholt’un yerine Rıdvan Yılmaz'ı istedi.

Okan Buruk, Van Aanholt’un Yerine Rıdvan Yılmaz'ı İstiyor

AJANSSPOR HABER

Van Aanholt’un performansından memnun kalmayan ve kadroya almayan Okan Buruk, Hollandalı oyuncuyla devre arasında yolların ayrılmasını istedi. Buruk, alternatif olarak istediği isimleri de yönetime bildirdi. Öncelik Rıdvan Yılmaz olurken diğer isim ise Matias Vina oldu. Detaylar...

Rıdvan Yılmaz planı belli oldu

Milliyet'te yer alan habere göre; Rıdvan Yılmaz için sarı-kırmızılıların ilk planda kiralama teklifinde bulunacağı öğrenildi. Beşiktaş’tan 4 milyon euroya gittiği Rangers’ta yeterli süreleri bulamayan ve sakatlıklar yaşayan Rıdvan’ı öncelikle kiralamayı düşünüyor.

Sol taraftan memnun değil

Galatasaray'da sol bek olarak Van Aanholt, Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir bulunuyor. Okan Buruk forma vermediği Van Aanholt'u silerken Kazımcan Karataş'ın tecrübe kazanması gerektiğini dile getirdi. Buruk, aylar sonra forma verdiği Emre Taşdemir'in ise zaman zaman yaşadığı sakatlıklardan dolayı sol tarafa transfer yapılması gerektiğini iletti.

Kiralık olarak transfer olabilir

Beşiktaş'tan ayrılarak Rangers’a transfer olan ve bir türlü istenilen performansa ulaşamayan Rıdvan’ın transferini fırsat olarak gördüğü aktarıldı. İskoç ekibine de kiralama+satın alma teklifinin yapılacağı ancak bunun kabul edilmemesi durumunda ise “Rıdvan ligin ikinci yarısını bizde geçirsin. Yerli probleminden dolayı forması garanti olur. Tekrar forma girer ve hazır döner. İki taraf da kazanır” diyecekleri ifade edildi.

İlgini Çekebilir
İşte Okan Buruk ve Galatasaray'ın geleceği!
Habere Git

Matias Vina tekrar gündemde

Galatasaray'ın sezon başında anlaşma sağlamasına rağmen yabancı kontenjandan dolayı askıya aldığı Matias Vina transferi için tekrardan ışık yaktı. İtalya basını Cimbom'un Uruguaylı sol bek oyuncusu için tekrardan devreye girdiğini ve transferin sonlandırılması için çalışmalarını sürdürdüğünü yazdı.

Mourinho'dan izin çıktı

Roma'nın, Palmeiras'tan 13 milyon euroya transfer ettiği Vina'yı, Teknik Direktör Jose Mourinho'nun takımdan ayrılması için onay verdiği iddia edildi. Galatasaray, sol bek oyuncusunu kiralık olarak kadrosuna katmak için Roma ile pazarlığa oturduğu ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Rashica Galatasaray'da kalacak mı? Temsilcisi açıkladı
Habere Git

Uruguaylılar devrede

Galatasaray'ın Uruguaylı oyuncuları Fernando Muslera ile Torreira, genç sol bek için devreye girdiler. İki isim de sol bek oyuncusunu İstanbul'a getirmek için taraftarı ve kenti anlatmaya başlandığı iddia edildi.

2022 Dünya Kupası'nda forma giydi

Uruguay ile 2022 Dünya Kupası'na katılan Vina, 2 karşılaşmada sadece 15 dakika forma giyebildi. Genç sol bek oyuncusu Serie A ise bu sezon 3 maçta forma giyerken Avrupa Ligi'nde ise 4 karşılaşmada forma giyme şansı elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler