Galatasaray, Matias Vargas'ı Transfer Etmek İstiyor

Salim Manav
24.06.2022 - 09:54 | Son Güncellenme: 24.06.2022 - 09:59

Galatasaray'da son dakika transfer haberi: Aslan, geçtiğimiz sezonu Adana Demirspor'da kiralık geçiren Espanyol'un futbolcusu Matias Vargas'ın peşine düştü. Detaylar haberimizde...

Galatasaray, Matias Vargas'ı Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Okan Buruk'un resmi olarak açıklanmasından sonra transfer düğmesine basan Galatasaray'da hareketlilik yaşanıyor. Yunus Akgün'ün Adana Demirspor'dan takım arkadaşı olan yıldız isim için transfer düğmesine Cimbom, oyuncuya ilk teklifi yapacak.

Okan Buruk düğmeye bastı

Geçtiğimiz sezon skor yükünü Kerem Aktürkoğlu'nun sırtına yükleyen sarı-kırmızılılar, yeni hocası Okan Buruk ile birlikte hücum yönü güçlü isimleri kadroya katmak istiyor.

Hedef Matias Vargas

Sabah Spor'dan Mehmet Özcan'ın haberine göre; Emre Akbaba ve Yunus Akgün'ün dönüşü ile birlikte kadro güçlenirken, geçen sezon Yunus'la birlikte Adana Demirspor'da ligi birbirine katan Matias Vargas da artık Aslan'ın hedefinde.

İlgini Çekebilir
Kazımcan Karataş'ı Galatasaray derken Eyüpspor kaptı
Habere Git

Matias Vargas'ın performansı

Geçen sezon 5 gol ve 13 asistle Akdeniz ekibini ilk sezonunda şaha kaldıran Arjantinli oyuncu, kiralık kontratının bitmesi ile birlikte Espanyol'a geri döndü.

İlk görüşme olumlu geçti

Vargas ile kurulan ilk temas olumlu geçerken aynı zamanda 10 numara pozisyonunda da oynaması ve Yunus Akgün ile uyumu, sarı-kırmızılıları bu isme yöneltti.

Senin için hazırladığımız haberler