Okan Buruk, Wilfried Zaha'yı hedef göstermişti! Transfer görüşmeleri...

04.08.2024 - 22:33 | Son Güncellenme: 04.08.2024 - 22:58

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray forması giyen ve performansı sürekli olarak tartışılan Wilfried Zaha'ya talip çıktı. İşte detaylar.

Okan Buruk, Wilfried Zaha'yı hedef göstermişti! Transfer görüşmeleri...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen ve performansıyla eleştirilerin odak noktası haline gelen Wilfried Zaha'ya talip çıktı.

Al-Ittihad, Zaha'yı istiyor

AlkassTVSports'ta yer alan habere göre; Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al-Ittihad kulübünün, Luiz Felipe ile yollarını ayırması durumunda yerini Galatasaray'da forma giyen Wilfried Zaha ile doldurmak istediği belirtildi.

Felipe'nin yerine Zaha

Haberde, Fildişi Sahili futbolcunun Suudi ekibinin transfer listesinin ilk sırasında yer aldığı ve Luiz Felipe'nin ayrılması durumunda Galatasaray ile transfer görüşmelerine başlanacağı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Flaş iddia! Galatasaray'da Erden Timur geri dönüyor. Yanında dünya yıldızını da getirecek
Habere Git

Okan Buruk, Beşiktaş maçı sonrası hedef gösterdi

Öte yandan Okan Buruk, Süper Kupa'da 5-0 kaybettikleri Beşiktaş maçı sonrası Zaha'ya diziliş ile ilgili bilgiler verdiğini, Fildişi Sahili yıldızın da bu bilgileri futbolculara yanlış aktardığını söylemişti.

"Zaha futbolculara farklı bir şey söyledi"

Buruk, açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Aslında 10 kişi kalınca Zaha'yı yanıma çağırıp yeni dizilişi anlattım. Kaan'ın stopere, Barış'ın sağ beke geçmesini, 4-3-2 dizilmemizi söyledim. O oyunculara farklı bir şey söyledi. O yüzden Barış sağ beke geçemedi, Kerem stopere geçti. Oradaki karışıklığı düzeltmeye çalıştım. Bazen görev verdiğiniz oyuncular yanlış da anlayabiliyor. Çok hücumcu bir takımdık. Stoperimiz eksilince yeni dizilişi söyledim. Bu tam olarak iletilemedi. Onunla ilgili Kerem'i çağırıp konuştum. Bu arada da yediğimiz goller oldu." diyerek sözlerini tamamladı.

Zaha profil fotoğrafını kararttı

Okan Buruk'un bu açıklamalarından sonra Zaha'nın, sosyal medya hesabının profil fotoğrafını siyah yaptığı görüldü.

İlgini Çekebilir
Norveçli sol bekten Galatasaray taraftarını heyecanlandıran hareketler
Habere Git

Zaha'nın bu hareketi sosyal medyada teknik direktör Okan Buruk'a karşı bir tepki olarak yorumlandı. Ancak yıldız futbolcunun profil fotoğrafını daha önce değiştirdiği iddiaları da var.

Galatasaray'dan kazandığı ücret

Galatasaray, 30 Haziran 2026 yılına kadar sözleşmesi devam eden Wilfried Zaha'ya 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için ise net 4.350.000 Euro sezonluk ücret ödeneceğini açıklamıştı.

Galatasaray performansı

Sarı-Kırmızılı takım ile 43 karşılaşmaya çıkan 31 yaşındaki sol kanat futbolcusu 10 gol ve 5 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Mourinho kadroda istemiyordu! Talip çıktı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler