Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a talip çıktı

Özgür Koç
14.03.2024 - 15:05 | Son Güncellenme: 14.03.2024 - 15:55

Galatasaray'daki ilk sezonunda şampiyonluk sevinci yaşayan bu sezon zirve yarışı veren takımını liderlik koltuğunda tutan teknik direktör Okan Buruk'a talip çıktı. İşte detaylar...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a talip çıktı

AJANSSPOR - HABER

Bu sezon Galatasaray'da tüm kulvarlarda toplam 46 maçta, 34 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 yenilgi alan, maç başına 2.35 puan ortalaması yakalayan Okan Buruk hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Okan Buruk için Lazio iddiası

Takvim'in haberine göre; İtalya Serie A bu sezon istediği performansı sergileyemeyen Lazio, sarı kırmızılıların 50 yaşındaki başarılı çalıştırıcısı Okan Buruk'u gelecek sezon için takımın başına geçirmeyi düşündüğü teknik direktörler listesine aldı. 

İlgini Çekebilir
Davinson Sanchez'in sahalardan uzak kalacağı süre belli oldu
Habere Git

Sarri istifa etti, takım yardımcı antrenöre emanet edildi

İtalyan ekibinde 2021'de göreve gelen Maurizio Sarri'nin istifasının ardından sezona yardımcı antrenör Giovanni Martusciello ile devam edilme kararı alınmıştı. 

Okan Buruk için rapor hazırlanıyor

Serie A ekibinin başkanı Claudio Lotito'nun birçok teknik adamla temas kurmaya hazırlandığı ve geniş listeye Okan Buruk'u da aldığı belirlendi.

Lazio Sportif Direktörü Angelo Fabiani'nin de bir süredir Buruk ile ilgili detaylı incelemeler yaptığı ve hazırlayacağı raporu Lotito'ya sunacağı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Vincenzo Montella, 29 yaşındaki sağ beki listeye ekledi!
Habere Git

Avrupa'da çalışmaya sıcak bakıyor

Galatasaray'da başarılı bir kariyer geçiren Okan Buruk'un uzun vadede Avrupa'da bir takımı çalıştırmaya sıcak baktığı biliniyor.

Akıcı şekilde İtalyanca konuşuyor

Futbolculuk kariyerinde Inter'de forma giyen ve akıcı bir şekilde İtalyanca konuşabilen Okan Buruk'un Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Senin için hazırladığımız haberler