Okan Buruk'tan 6-1 yorumu!

15.10.2017 - 18:40 | Son Güncellenme: 15.10.2017 - 18:40

AJANSSPOR – Akhisarspor teknik direktörü Okan Buruk, deplasmanda Trabzonspor’u 6-1 geçtikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu. Buruk’un yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şu şekilde:

Öncelikle oyuncularıma teşekkür ediyorum. Saha içi mücadele, taktiksel duruşları, maç öncesi anlatımların birebir karşılığını aldık. Onlar bu puanlara ulaştırdılar. Gerçekçi olmamız gerek. Hedefimiz üst sıralara tutunmak. Rakiplerimiz ne Fenerbahçe ne de Beşiktaş. İlk 6-7'nin içinde olmak önemli. Geçen sene 7. bitirdik.

Bugün bizim için tarihi bir maç oldu. Belli bir dakikadan çok daha fazla gol bulabilirdik. Trabzonspor gibi bir takıma karşı bu sahada böyle bir galibiyet almak gurur verici. Rakibi iyi tanıyorduk. Yarısı Trabzonspor’da oynadı. Onlar her maçı izliyordu. Öndeki oyuncularımız da iyi oynadı. Bundan önce kaçırdıklarını attılar. Trabzonsporlu kardeşlerime geçmiş olsun diyorum.

Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok önemli bir galibiyete imza attıklarını belirterek, "Maç öncesi Trabzonspor analizinde gol atacağımızı düşünüyorduk. Önde hızlı oyuncularımız var. Rakibimizin de açıkları vardı, önceki maçlarda gol yiyen bir takımdı. Gol atacağımızı düşünüyorduk ama bu kadar atacağımızı düşünmüyorduk." dedi.

İlk yarıyı 3-0 önde tamamlamalarının kendilerini rahatlattığını ifade eden Buruk, "Skor 3-1 olduktan sonra 'rakip belki üzerimizde baskı oluşturur' diye düşünürken 4. golü bulduk. Oyuncular iyi niyetli. Trabzonspor oyuncuları da iyi niyetli. Oyun bize döndü. Trabzonspor karşısında 6-1 gibi inanılmaz bir sonuç aldık. Maçta sonuna kadar oyuncularımız konsantrasyonlarını bozmadılar. Her şeylerini ortaya koydular. Bu da galibiyeti getirdi." diye konuştu.

Buruk, Trabzonspor'un hücumu düşündüğünü ancak savunmasında önemli açıklar verdiğini sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler