Okan Buruk'tan Acun Ilıcalı ve İrfan Can Kahveci açıklaması! Transfer...

18.10.2024 - 21:40 | Son Güncellenme: 18.10.2024 - 21:47

Süper Lig devi Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, açıklamalarda bulundu. Buruk, Acun Ilıcalı, Osayi Samuel ve İrfan Can Kahveci hakkında konuştu. Detaylar...

Okan Buruk'tan Acun Ilıcalı ve İrfan Can Kahveci açıklaması! Transfer...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 343 YouTube kanalına konuk oldu. Buruk, geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın kendisi hakkında yaptığı açıklamaya cevap verirken İrfan Can Kahveci ve Osayi Samuel transferi haberlerine de yanıt verdi. Detaylar...

''Acun Ilıcalı ile aranız bozuk mu?''

Acun Ilıcalı hakkında gelen soruya cevap veren Buruk, “Eskisi gibi görüşmüyoruz. Son haftalarda açıklamalar da çoğalınca eskisi gibi olmuyor.” dedi.

"Osayi-Samuel ve İrfan Can'a bir ilgimiz yok''

Galatasaray'ın İrfan Can ve Osayi ile görüşme yaptığı iddialarına yanıt veren Buruk, "Osayi-Samuel ve İrfan Can'a bir ilgimiz yok. Şu ana kadar hiçbir ilgimiz olmadı. Bu transferlerle ilgili bir çalışmamız yok." dedi.

''Jelert yerine neden Kaan Ayhan?''

Yeni transfer Jelert'in oynamama sebebine ise Buruk, "Oynadığımız maçlara baktığımızda Kaan onun daha önünde. O yüzden Kaan'ı sağ bekte kullanıyoruz. 21 yaşında genç bir oyuncu aldık. Hem kısa vadede oynasın hem de uzun vadede bize hizmet etsin diye düşündük. Onun da bir adaptasyon süreci var. Sezon başı geçirmeden geldi." dedi.

''Jhon Arias'ı istedik''

Arias'ı transfer etmek istediklerini ama olmadığını söyleyen Buruk, "Jhon Arias'ı istedik, görüştük, kulübüyle de anlaşmıştık ama son anda kulübü teknik direktörlerinin vermek istemediğini söyledi ve son anda o transfer bozuldu." dedi.

''Fatih Hoca, bizim için efsane''

Fatih Terim hakkında konuşan Buruk, “Fatih Hoca, bizim için efsane. Galatasaray için çok değerli, kulübün efsanelerinden. Ne benim ona bir laf söylemem, göndermem olabilir ne de bir evladı olarak onun bana karşı bir şeyi olabilir.” dedi.

''"Kerem Aktürkoğlu çok gitmek istedi, Avrupa'da oynamak istedi''

Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya transfer olma süreci hakkında konuşan Galatasaray'ın teknik adamı, "Kerem Aktürkoğlu çok gitmek istedi, Avrupa'da oynamak istedi. Sezonun bitmesinden itibaren arayışları vardı zaten menajeriyle birlikte. Bölgesinde devam edeceğini düşünerek ben programını yapıyordum ama son gün önemli teklif geldi ve Kerem gitmeyi çok istedi. Ayrıca iki senedir Kerem'e söz verilmişti 'Eğer istediğin teklif olursa kolaylık sağlanacak' diye. Başkanımız da bizimle konuşarak kolaylık sağladı." dedi.

"Şampiyonlar Ligi'nde artık takımların arasındaki farklar, kadro yapıları çok açıldı ama neden olmasın. Futbol bu. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak çok zor bir duruma geldi."

"Biz birbirimizi korumak zorundayız''

"Biz birbirimizi korumak zorundayız. Ben yönetimi, onlar beni. Biz beraber yola çıktık. Ben Dursun başkanla beraber buraya gedim. İki senedir bana güvendi. Ben o güvenin karşılığını vermek zorundayım. Aynı şekilde onlar da o güveni bana her zaman veriyorlar. Kötü günde bile hemen gelip 'Sana güveniyoruz' demesi çok önemli. Ne yönetim benim için ne de ben yönetim için yapıyorum aslında, hepimiz Galatasaray için yapıyoruz. Yazın transfer döneminde çıkıp ortalığı sakinleştirmesem Galatasaray'a zarar verecekti. O yüzden Galatasaray için bu ortamı sağlamak zorundayım."

''Kadıköy'e rahat gidiyoruz''

"Kadıköy’e giderken eskisi kadar düşünmüyoruz daha rahat gidiyoruz son yıllarda."

"Son oynadığımız Avrupa maçlarında çok başarısızdık''

"Son oynadığımız Avrupa maçlarında çok başarısızdık. Eleştirilmeyi hak ettik. Kabul etmemiz gerekiyor. 3 takımda kazanamadı burada başarısızlık var. Türk futbolu olarak kendimizi dev aynasında görüyoruz çok fazla. Oradaki yerimizi de doğru bilmemiz gerekiyor...

"Ben diyorum ki; inşallah Guardiola bir gün Türkiye'ye gelmez''

"Ben diyorum ki; inşallah Guardiola bir gün Türkiye'ye gelmez. Biliyorsunuz, Guardiola kolay kolay oyuncu değiştirmiyor. İlla 5 oyuncu değiştirmek zorunda değilsiniz. Son değişikliği sakladığımız yerler oluyor. 5 değişiklik var ama oyunu 3 kez durdurabiliyorsunuz. Bunu bilmeyen insanlar da var."

Senin için hazırladığımız haberler