Okan Buruk'tan Barış Alper Yılmaz açıklaması! Antalyaspor maçında...

13.10.2024 - 00:18 | Son Güncellenme: 13.10.2024 - 00:21

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, katıldığı bir TV programında Barış Alper Yılmaz ile ilgili bir açıklama yaptı.

Okan Buruk'tan Barış Alper Yılmaz açıklaması! Antalyaspor maçında...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, TV100'de yayınlanan programda Barış Alper Yılmaz ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Barış Alper Yılmaz, Antalyaspor deplasmanında olmayacak"

Buruk, "Barış Alper Yılmaz, Antalyaspor deplasmanında olmayacak. Beşiktaş maçına yetişecektir. Barış'ın anormal bir fizik yapısı var" dedi.

"69 maç oynamış geçen sene"

Açıklamalarını sürdüren Buruk, "Geçen sene 57 maç oynadık ama ama milli oyuncular hatta en çok Barış oynamıştı. 69 maç oynamış geçen sene. Çok ciddi bir rakam. Üstüne dinlenmeden yeni sezona başlamak… Burada oyuncular şikayete başlıyor. Tatil arası çok kısa oldu. Uluslar Ligi gelince her milli arada iki maç oldu artık. Her maç resmi maç gibi oynanıyor.

"Barış Alper bize yorgun geldi"

Mesela Karadağ maçında Barış Alper sakatlandı. Barış Alper bize yorgun geldi. Bizdeki sıkıntı özellikle kanat oyuncusu. Hakim Ziyech de sakatlandı. Sallai’yi Avrupa listesine yazamadık. Barış’ın dinleneceği maç sayısını çok az oldu.

"Milli oyunculara izin vermeyi düşünüyorum"

Kasımpaşa maçında Sallai sakatlanınca mecbur onu sahaya sürmek zorunda kaldım. Bu aralarda mümkün olduğunca oyunculara izin vermeye çalışacağız. BAY haftamız var biliyorsunuz. O haftada milli oyunculara izin vermeyi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler