Okan Buruk'tan derbi kararı! İşte kadroda yapılacak değişiklik

18.05.2024 - 10:18 | Son Güncellenme: 18.05.2024 - 10:31

Son dakika | Galatasaray, Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak. Teknik direktör Okan Buruk, derbi 11'inde değişikliğe gidecek. İşte tüm detaylar.

Okan Buruk'tan derbi kararı! İşte kadroda yapılacak değişiklik

Trendyol Süper Lig'in 37'inci haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Sarı-Kırmızılılar'ın teknik direktörü Okan Buruk, derbi 11'ini belirlemeye başladı.

Abdülkerim Bardakcı yerine Davinson Sanchez

Sabah'ta yer alan habere göre stoperde Abdülkerim Bardakcı'nın yerine Davinson Sanchez görev alacak. Fenerbahçe karşısında Muslera'nın önünde Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Davinson Sanchez ve Derrick Köhn dörtlüsü olacak.

Buruk, Kerem Demirbay ile Berkan Kutlu arasında kaldı

Orta sahada Lucas Torreira'nın yanındaki isim netleşmedi. Okan Buruk, Kerem Demirbay ile Berkan Kutlu arasında tercih yapacak.

İlgini Çekebilir
Pendik'in 2 oyuncusu Eyüp'ün radarında!
Habere Git

Derbide Galatasaray'ın hücum hattı

Derbideki hücum hattı ise değişmeyecek. Okan Buruk, sağ kanatta Hakim Ziyech'e, sol kanatta Barış Alper Yılmaz'a, forvet arkasında Dries Mertens'e görev verecek. İleri uçta ise Mauro Icardi gol arayacak.

Yönetimden prim sözü

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi, Galatasaraylı futbolculara Fenerbahçe galibiyeti için prim sözü verdi. Ayrıca oyuncuların motivasyonunun bozulmaması için Süper Kupa kutlaması organize edilmedi.

Senin için hazırladığımız haberler