Okan Buruk'tan Dursun Özbek'e destek! "İçeride de karıştırmaya çalışıyorlar"

09.08.2024 - 23:58 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 00:05

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Başkan Dursun Özbek'e destekte bulundu. Buruk, "Galatasaray'ı içeriden de karıştırmaya çalışıyorlar" dedi.

Okan Buruk'tan Dursun Özbek'e destek! "İçeride de karıştırmaya çalışıyorlar"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in açılış maçında Hatayspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray, zorlu mücadeleyi 2-1 kazandı. Maçın ardından konuşan teknik direktör Okan Buruk, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in gün içinde yaptığı açıklamalara destek verdi.

Buruk: "Galatasaray'ı karıştırmak isteyenler var"

Okan Buruk, "Sosyal medya üzerinden Galatasaray'ı karıştırmak isteyenler var, içimizden de bunu görebiliyoruz. Gerçek Galatasaray taraftarı nasıl maç kazanılacağını gösterdi" ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek ne demişti?

Dursun Özbek, gün içinde yaptığı açıklamada şunları kaydetmişti: "Son dönemde özellikle sosyal medyadan beslenen, kirli bir yapının Galatasarayımız üzerinde oynadığı oyunları görüyoruz. Buradaki amacı sizlerle paylaşmam gerekiyor; tek bir amaç var, o da son iki sezonun şampiyonu Galatasaray'ın önünü kesmeye çalışmak! Galatasaray'ın yapmaya çalıştıklarını başarması halinde arada oluşacak uçurumun kapanması mümkün değil. İşte bu yüzden akıl almaz iftiralarla ve olmayacak yalanlarla saldırmaya başladılar! Bu başarıları engellemeye çalışacaklarını biliyorduk ama kıskançlığın bu noktaya geleceğini zannetmiyorduk. Olay sadece bana değil, kulüp çalışanlarıma yöneticilerime ve oyuncularıma saldırma, iftiralar atma, hadsiz açıklamalar noktasına geldi"

"Bugün itibarıyla bu ahlaksızlara hiçbir tolerans göstermeyeceğimin bilinmesini istiyorum. Buradan onlara şöyle sesleniyorum; masanın altından çıkın saklanmayın! "Kuytu köşelerden siz çıkmazsanız saklandığınız yerlerden ortaya çıkmazsanız biz sizi oradan çıkarmasını bilirsiniz. Galatasaray'ın adını konuşmaya başlarken iki kere düşünün"

Senin için hazırladığımız haberler