Okan Buruk’tan flaş Fenerbahçe yanıtı! Erol Bulut’un yerine mi geçiyor?

22.02.2021 - 15:34 | Son Güncellenme: 22.02.2021 - 15:47

Son dakika haberleri… Fenerbahçe’nin Göztepe yenilgisi sonrası Erol Bulut’u göndereceği ve teknik direktörlük için Okan Buruk’la görüştüğü iddiası gündem oldu. Konuyla ilgili açıklama bugün bizzat Buruk’tan geldi. İşte ayrıntılar…

Okan Buruk’tan flaş Fenerbahçe yanıtı! Erol Bulut’un yerine mi geçiyor?

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de Göztepe’ye evinde 1-0 kaybederek ağır bir darbe alan Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut’un geleceği tartışma konusu oldu.

Dün akşam maç biter bitmez gündeme gelen bir iddia ise ortalığı karıştırdı. Habere göre, sarı-lacivertliler geçtiğimiz sezon Medipol Başakşehir’i şampiyon yapan Okan Buruk’a teklif götürmüştü.  

"Bu gibi iddialar var ortada"

Peki iddialar gerçek miydi?.. Başakşehir’deki görevinden sezon ortasında ayrılan Okan Buruk, Erol Bulut’un yerine geçeceği iddiasını yalanladı. Sabah Spor’a konuşan genç çalıştırıcı, “Fenerbahçe'den teklif almadım. Bu gibi iddialar var ortada. Fakat bu iddialar gerçek değil" dedi.

Emre Belözoğlu'nun yakın arkadaşı

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu’yla olan yakınlığı nedeniyle de adı sık sık sarı-lacivertli kulüp ile anılan Okan Buruk, daha önceki açıklamalarında bu sezon takım çalıştırmak istemediğini ve dinlenmek için zamana ihtiyaç olduğunu ifade etmişti.

47 yaşındaki teknik adam  daha önce Elazığspor, Demir Grup Sivasspor, Göztepe, Akhisarspor ve Çaykur Rizespor gibi takımları çalıştırmıştı. Buruk kariyerinin zirvesine ise geçtiğimiz sezon Medipol Başakşehir'i tarihinin ilk şampiyonluğuna taşıyarak ulaştı.   

Senin için hazırladığımız haberler