Barış Alper Yılmaz Galatasaray'ın yeni sol beki!

Akın Ungan
08.12.2023 - 18:53 | Son Güncellenme: 08.12.2023 - 22:19

Süper Lig'de Galatasaray ile Adana Demirspor karşılaştı. Sarı-Kırmızılılar'ın 3-1 kazandığı maçta Barış Alper Yılmaz sol bekte görev yaptı. Detaylar...

Barış Alper Yılmaz Galatasaray'ın yeni sol beki!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 15'inci haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Liderlik mücadelesi veren Sarı-Kırmızılılar, RAMS Park'ta 3-1 kazanarak maç fazlasıyla liderliğe yerleşti.

Galatasaray - Adana Demirspor maçı ilk 11'leri

  • Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Barış Alper, Kerem Demirbay, Torreira, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi
  • Adana Demirspor: Shahrudin, Svensson, Semih, Cisse, Yusuf Erdoğan, Badou, Emre, Belhanda, Yusuf Sarı, Nani, Niang
İlgini Çekebilir
Zaniolo G.Saray'a geri dönecek mi? Metin Öztürk Radyospor'a açıkladı...
Habere Git

Sol bekler yedek, forma Barış Alper'in

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımın genç sol beki Kazımcan Karataş ile yaz transfer döneminde kadroya katılan Angelino'yu yedek kulübesine çekti. Buruk, kritik Adana Demirspor maçında sol bekte Barış Alper Yılmaz'ı görevlendirdi.

Pendik deplasmanında da oynamıştı

Geçen hafta Pendikspor'a konuk olan Galatasaray'da sol bekte Kazımcan Karataş başlamıştı. İkinci yarıya çıkmayan genç futbolcu yerini Barış Alper Yılmaz'a bıraktı. Barış'ın bu pozisyondaki performansını beğenen Okan Buruk, Adana Demirspor maçında da formayı Barış'a verdi.

Angelino beklentinin altında

Yaz transfer döneminde Leipzig'ten kiralanan Angelino beklentilerin altında kaldı. Okan Buruk, herhangi bir sakatlığı bulunmayan İspanyol futbolcuyu Adana Demirspor maçında yedek kulübesinde bekletirken, bir hücum oyuncusu olan Barış Alper'e bu pozisyonda görev verdi.

Barış Alper Yılmaz'ın sol bek performansı

Topla buluşma: 71
Oas: 39/47
Pas yüzdesi: %83
Şut pası: 2
Çalım: 4
İkili mücadele: 10/16
Top kapma: 3
S. top kazanma: 8
Uzaklaştırma: 3

Senin için hazırladığımız haberler