Okan Buruk: "Galatasaray'a hiçbir zaman ihanet etmedim"

Feride Kara
20.06.2022 - 00:28 | Son Güncellenme: 20.06.2022 - 01:06

Galatasaray teknik direktörü olmasına kesin gözüyle bakılan Okan Buruk geçmişte yaşadıklarıyla ilgili sarı kırmızılı takıma ihanet etmediğini söyledi.

Okan Buruk: "Galatasaray'a hiçbir zaman ihanet etmedim"

Dursun Özbek'in Galatasaray başkanlığına seçilmesinin ardından yeni teknik direktör arayışında Okan Buruk'un ismi ön plana çıkarken resmi açıklama bekleniyor. Okan Buruk Süleyman Rodop'a açıklamalarda bulundu.
 

Ben hiçbir zaman Galatasaray'a ihanet etmedim etmemde

Okan Buruk geçmişte İnter'e transferi esnasında yaşadığı olay için "Ben hiçbir zaman Galatasaray'a ihanet etmedim etmemde…İnsan doğduğu büyüdüğü yere yanlış yapmaz. Başarıya susamış bir ekip her şeyi başararır. İnancımız tam." açıklamasını yaptı. 

Başarırsak birlikte başaracağız

Galatasaray'ın yeni hocası olması beklenen Buruk "Başarılı olmak zorundayız…Bir çok zorluk ile karşılaşacağımı biliyorum. Ancak buna hazırlıklı ve tam motiveyim. Yapacağımız nokta transferler ile güçlü hale geleceğiz. Başarırsak birlikte başaracağız" dedi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakçı'ya kanca!
Habere Git

Oğlunun hayalini gerçekleştirecek

Okan Buruk ayrıca Spor Gecesi programına "Hem kendim için hem de ailem için çok heyecanlıyım. Oğlum beni hep Galatasaray teknik direktörü olarak görmeyi hayal ediyordu." şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler