Okan Buruk'tan Hakim Ziyech kararı! Kopenhag maçında..

19.09.2023 - 08:41 | Son Güncellenme: 19.09.2023 - 08:47

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Kopenhag ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Tete'nin yerine Hakim Ziyech'i kullanacak...

Okan Buruk'tan Hakim Ziyech kararı! Kopenhag maçında..

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Danimarka temsilcisi Kopenhag ile sahasında karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un ilk 11'de tek oyuncu değiştireceği belirtildi.

Skorer'de yer alan habere göre; Galatasaray’da Kopenhag maçı için Teknik Direktör Okan Buruk tek pozisyon hariç kafasındaki 11’i belirledi. 

Buruk, ligde Samsunspor maçında sahaya sürdüğü kadrodan tek değişiklik yapmayı planladığı bildirildi. 

İlgini Çekebilir
Bizim BAL'dan giden Toma, Jorge Jesus'u yıktı!
Habere Git

Tete’nin yerine Ziyech

Genç teknik adamın, Tete’nin yerine Ziyech ile maça başlamayı düşündüğü öğrenildi. Sarı-kırmızılı formayı ilk kez Samsunspor maçının ikinci yarısında giyen Faslı yıldızın sergilendiği performansı iyi bulan Buruk’un, tecrübeli oyuncuyla karşılaşmaya başlamayı düşündüğü bildirildi.

Tete hamle oyuncusu olarak başlayacak

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag ile oynayacağı maçta Tete’nin ise mücadeleye hamle oyuncusu olarak başlayacağı bildirildi. 

Kopenhag maçı galibiyet primi belli oldu

Galatasaray’da yönetim de kesenin ağzını açacak. Sarı-kırmızılı yönetim, karşılaşmanın kazanılması halinde toplamda 500 bin Euro'yu prim olarak oyunculara dağıtma kararı aldığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Peru başantrenöründen dikkat çeken Türkiye itirafı
Habere Git

Galatasaray - Kopenhag maçı ne zaman?

Galatasaray ile Kopenhag arasındaki mücadele yarın oynanacak. Saat 19.45'te başlayacak karşılaşmayı EXXEN platformu naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler